Tým v Apex Legends vyhrál zápas, ačkoliv s sebou všude tahal AFK spoluhráče
-
No tak chtěli aby vyhráli všichni i ti co jsou AFK , tomu se řiká týmová hra !
-
Dík za tip. Hned jsem si zavzpomínal.
A zápas dost luxusní 🙂
-
Normalne se domluvili a sehrali to. Nic extra kdyz zvladnu vyhravat i sam.
-
tak treba se jednou docteme o tom jak teamless borec (Byun) vyhral GSL v SC2, coz je asi jako vyhrat formuli1 bez tymu za prdeli
https://www.youtube.com/watch?v=XtedKQEpQiA
-
"A když naši hrdinové konečně zvítězí, když jejich kulky složí k zemi posledního nepřítele"
Kulky jsou mezi nohama...
-
Kdyby to byl jen tady, to by byla paráda.
-
Ale tak nebyl zas tak neuzitecnej... takovej "holoduke" co na sebe stahoval palbu :D
-
Bych chtěl vidět toho týpka jak se tvářil když se vrátil z oběda :D
-
Pěkně, pěkné :D Ale z druhé strany třeba záznam, jak se během Twitch Rivals potkaly dva týmy TSM (viss, krafty a drdisrespect vs chocotaco,halifax a vsnz), kde viss a spol netušili, že po nich jdou a pak následovaly přestřelky a respawny na obou stranách a mezitím i souboje s dalšími squady. Pěkná podívaná!
-
tak tomu sa povie skill a kus zaslúženého šťastia :D palec hore
-
Mě to pobavilo
-
Děláte, jako kdyby se tu nepsalo o ničem jiném, než jen o zábavných/vtipných/kuriózních momentech z online her. Tady se furt jenom držkuje, ať jde o sebemenší hovadinu. Furt by mohlo být něco jinak a líp...
-
Taky bych radši kdyby se místo článků tohoto typu raději zabrouzdalo trochu do historie a doplnily se resty s kartami her a recenzemi. Napadá mě hned několik her, které by si to zasloužily.
-
Taky jsem se u toho pobavil... nedělej hned šéfredaktora.
-
A to ja si to zase precetl rad... vsak nikdo te nenuti tu cist kazdej clanek
-
Nevím tedy jestli tohle je věc na článek, za chvíli tu bude že frajer vyhrál v CS když byl sám proti 5.