Přejít na výpis diskuzí
Tyranie krále Washingtona na videu z AC III DLC
8.12.2012 | Petr Poláček
9 příspěvků
-
Škoda, velká škoda. Tohle DLC jde úplně mimo mě. Nechci ať to dopadne tak, že v dalších dílech se budou vyvojáři chtít ještě víc odvázat a ukážou nám hlavního hrdinu například mlátit obří pavouky.(To je příklad)
-
No jo ale teď si připadám jak deb*l. Protože jsem zrovna nechoval vhodné ohledně toho AC: Game of Thrones. *4*
-
JJ, jen jsem už nechtěl používat ten nick. *15*
-
Ty seš jasnej Hairy Ass
-
Ale však nemusí zasazovat tohle DLC do příběhu AC, popravdě by mě tím docela naštvali. Myslím že tohle DLC by bylo nejlepší bez Animusu a té linie v přítomnosti, prostě jen užijte si jaké by to bylo kdyby... :)
-
Máslo.. *3*
Pod levou orel, pod pravou to vypadá na Apple of Eden, a na hlavě to působí trochu jako káně (ta hlava je oproti orlovi štíhlejší), ale bude to káně nebo orel, v 0:38 je to dobře vidět -
Tak já nevím, myslel jsem že kouzlo AC série bylo jak se jim hezky podařilo do historických reálií skrýt svůj příběh, ale jak chtějí osvětlit tohle?
Desmonde, rozbil se Animus a tvoří paralelní vesmír? Musíš spravit minulost a zachránit budoucnost? Nebo prostě jen tak se to stalo a hráči poper se s tím? Hrátky s alternativní minulostí se mi často líbily, ale jejich zasazení do hry držící se očividně jiných pravidel... Palec dolů... -
Název je tak trochu narážkou na tzv. šílenství krále Jiřího, v angličtině madness of king George, co? *15*
-
CO to ma na hlavě to je liška nebo hlava gryfa?