Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no, sačí mrknout na články o všech těch lidech, co žalovali Rowlingovou a Lady Gaga a jako možná na to krapet pravdy bude, protože tohle všecko jsou směsice všeho možnýho, co už bylo dřív, Harry Potter, Lady Gaga - vykrádačka spoustu zpěváků, extravagancí, módy, ale to nikoho nezajmá, prostě jí žero ua považujou za největší umělkyni a Assassin´s Creed, najdete spoustu podobnejch her, ve scifi litetatuře spoustu nápadů, inu, napadnout může leckoho, kdeco, ale umět nápad prodat je jiná věc, já myslím, že se může jedna o souhru náhod, inspirací a i vykrádaček, nakonec je důležitý, že ta hra vznikla a že to je jedna z nej sérií posledních let, podle mě zaslouženej hit..
    • takle můžete z legrace s kamarády fantazírovat, aniž byste si uvědomovali, že máte třeba nápad, kterej by jim nahoře hodil, někdy se zdá, že spousta her a filmů, že jsou to dost pitomý nápady, ale jde o to mít prachy na jejich realizaci, někdy se zdá, že něco mohlo dávno vzniknout....ale....sem zvědavej jak dopadne 3. díl, nápad se zdá šílenej, ale.......když se to dobře udělá.......
  • Hehe, dobrře si zadělal na neplacené reklamě :)
  • Rozhodne to ma vetsi smysl nez se soudit kvuli slovu scrolls. Jste buz ny. :)
  • No tak teda diky za spoiler...
  • MrSanta
    To vypadá jako klasická snaha vytřískat v rychlosti nějaké dukátky na mimosoudním vyrovnání. Do žaloby určitě přidá žádost o předběžné opatření v podobě pozastavení vydání ACIII a počítá s tím, že mu raději UBI vysolí melounek dva, než aby se muselo odložit vydání hry.
    PS: zažaluju každého, kdo na mě nepodá žalobu.
  • john@beiswenger.com - email na pana Budweisera, už mu píšu, co si o sobě myslí, že když vydal pár desítek patentů typu "Přemek Podlaha", že může vymejšlet další blbosti ...

Soudí se přímo on, žádný vydavatel. Stačí si přečíst žalobu, na níž je v článku odkaz.

Takže prosím pánovi pište, ať se aspoň kousne do zadku :)
  • á tak jestli mu to vejde... tak jdu asi taky vydělávat jako malý jsem kreslil plány jedné nejmenované arktické podmořské pevnosti jejíž věže se náramně podobaly Atlantidě ze hvězdné brány bylo to sepsáno v knize..spíše sešitu s názvem jednoduše TOP SECRET... motiv a účel bude zřejmě trochu jinde ale proč néé určitě to natočili na motivy mé čtyřleté mysli..
  • Já bych toho spisovatele zažaloval za vykrádání Legend of Zelda (Link-Link) *7*
  • calwin
    čo už sa v dnešnej dobe "nevykráda" nazval by som to (ak by som takúto blbosť mal hnať do extrému) inšpiráciou... pekný pokus o zviditeľnenie
  • Amylee.Anderson
    No aby se nepos*al...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit