Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten titulok kľudne zmente na : Pokus Anonymnej spisovateľskej trosky o nahrabanie nejakých peňazí..
  • Ještě že už Jules Verne nežije. Pokud by měl stejnej charakter jako Beiswenger, tak by se za své nápady v knihách musel soudit s kde kým.
    • a tak vis jak, minimalne na sebe upozornil a treba si nekdo ten jeho uzasny bestceller ted koupi a dokonce i precte *3*
  • To mu trvalo 4 hry prist nato, ze jeho knihu vykradaju? LOL
    Podla mna sa chudak snazi navysit svoju popularitu, ktora je zrejme dost nizka :)
    • a nebo jeste konspiracni teorie, ze to udelal sam ubisoft, aby nemusel platit tolik za marketing a upozornil na novy dil *3*
    • No to asi prave ne. Chce prachy no :)
  • asi taky brzo nekoho zazaluju, kdyz to tak ctu *1* *16*
    • Zažaluju Váš všechny!!!!
    • Když sem v páté třídě namaloval spolužákovi ze srandy za dvojtečku slohovky závorku a vytvořil smajlíka několik let předtím, než sem kdy toto viděl na webu, asi zažaluju internet...
      • to mi pripomina Foresta *1* kolik ten toho vymyslel a nic nedostal *9*
        • Forest je neco jako Jezis. A Jezis taky nic nedostal, vymyslel si toho celkem hodne (spousta lidi z toho zije jeste dnes) a jeste ho ukrizovali :)
          • jasne no *2* on a jara cimrman *5*
    • te zažaluju že jsi četl úplně stejný článek a máš stejné myšlenky! *1*
      • A kuRe zažaluje Tebe, že jsi použil bez svolení jeho přísvěvek do diskuze pro svojí reakci. Ty zas zažaluješ mě :-). To je hukot *1*
        • jsem ti nedovolil pouzit muj nick, takze si priprav penezenku!!! *1* *1* *1*
          • *1* *1* původně jsem tam měl "A on zažaluje ... ". Tak kolik? *1* *1* *1*
            • Dobrý den, jsme z Tachymetrické unie a žalujeme vás za používání přezdívky "Tachy" *1*
  • Patentuju si nápady obecně, takže kohokoli z vás od této chvíle něco napadne a rozhodne se to zpeněžit, nechť si je vědom toho, že mi dluží prachy!
  • American Dream = European Nightmare.
  • Cahir
    Rád bych viděl člověka, co píše knihy o "podstatě duše", a pak se sníží k takovýhle ubohosti.
    • Rád bych viděl zemi, kde je 75 procent z 300 milonů obyvatel křesťanského vyznání a kde se nechází 260 milonů bouchaček. Aha, Amerika.
      • Cahir
        Ne každý, kdo má zbraň, střílí...
        • Však taky nejde o statistiku výstřelů, ale o zjevný paradox mezi jejich vírou a myšlením/jednáním.
          • Cahir
            Já tam ten paradox nevidím...
      • A co jako?
        • Očividně jsou amíci fejkaři.
          • Nic očividného nevidím... Jen zaslepenou generalizaci *3*
            • Zaslepenou? A jak jak jdou dohromady bouchačky s Ježíšem, nezaslepenče?
      • calwin
        ono sa vždy za nejakého boha strieľať muselo :D... je to také "udelátko" na všetky potiaže ktoré nevieme racionálne vysvetliť :D
        • Tak oni už to maj stejně předem spočítaný, páč pokud se nemýlím, tak v Bibli, kterou křesťané vyznávaj, se píše, že spíš projde velbloud uchem jehly, než se boháč dostane do nebe. Ale třeba se do něj prostřílej no...
          • A taky se tam pise, ze nebe "bozi kralovstvi", je uz mezi vami, tedy na Zemi. A takovych vzajemne si odporujicich prupovidek je tam asi milion. Teda pokud to nejaky blazen bere doslova :)
            • tak tak...
            • Tak ono cokoli se chápat přílíš doslovně není dobré, nejen bibli.
  • Amylee.Anderson
    No aby se nepos*al...
  • Já bych toho spisovatele zažaloval za vykrádání Legend of Zelda (Link-Link) *7*
  • trolo
    co to je za somarinu? ten spisovatel to nema v hlave asi OK
    • Typická amerika.. Pred mesiacom nejaká anonymná ženská vyhrala súd nad známym MMA zápasníkom za to, že do nej údajne strčil lakťom v nejakej tlačenici o autogramy..

Tí blbovia sa budú súdiť i za podiel na hovne na chodníku...
      • tak trauma a ublizeni na zdravi, to je hned *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit