Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A já si říkám proč ne když můžou herní společnosti typu EA, Ubisoft atd hrozit soudy kvůli tomu že jen někde například použijete trochu opravenej obrázek z jejich hry ( viz ta kauza s faloutovskými obrázky v norsku ) tak proč si donich taky občas nešťouchnout.
  • Mam serii AC rad a verim ze spousta myslenek muze byt prevzatych - osobne jsem taky myslel na hru ktera by se mohla podobat serii Hitman nebo Prince of Persia (mam Hitmana hodne rad) a eventualne se odehravat v minulosti (napr stredovek) protoze na trhu nic takoveho nebylo no a o par mesicu pozdeji vysel prvni trailer na AC 1 :) to je jako s Edison vs Tesla a pravda je tam venku co?:D
  • Link neznam, ale urcite i jini kalibrove by se mohli do Assassins Creed pustit, i takovej Dan Brown by si urcite neco nasel. Ale to je podle me chytrej a vzdelanej pan, narozdil od asi Johna Budweisera, nebo jak se jmenuje. Aspon vim, koho nemam cist :)
  • á tak jestli mu to vejde... tak jdu asi taky vydělávat jako malý jsem kreslil plány jedné nejmenované arktické podmořské pevnosti jejíž věže se náramně podobaly Atlantidě ze hvězdné brány bylo to sepsáno v knize..spíše sešitu s názvem jednoduše TOP SECRET... motiv a účel bude zřejmě trochu jinde ale proč néé určitě to natočili na motivy mé čtyřleté mysli..
  • Jednoduchá rada, ako predísť mnohým takýmto obvineniam je pridať do tituliek zdroje, z ktorých autori čerpali nápady. Za autorské práva platiť nemusia, pretože ide o len o inšpiráciu a z plagiátorstva ich obviniť nemôžu ak sú uvedené zdroje. Podobne to funguje u vedeckých publikácií. Faktom ale je že toto je prípad kkta, takže tu by to asi nepomohlo.
    • Treba to vubec netusili, z ceho cerpali, dokud se Budweiser neozval :)
      • Ringwraith
        Asi tak no. A bůhví jestli není autorem žaloby spíš nějakej vydavatel, kterýmu někdo dal tip, kde by se mohl soudit o díle svého autora.
        • no pochybuji že to hrál...
  • jak to říkám já v těchto nesmyslných žalobách a případech.. zastřelit toho spisovatele včetně jeho právníků.. bude to levnější, rychlejší a míň práce.

S tímhle přístupem budeme za chvíli platit autorský poplatek za to, jak sedíme na záchodovém prkýnku, protože jsme si na něj nesedli jako první..
  • calwin
    čo už sa v dnešnej dobe "nevykráda" nazval by som to (ak by som takúto blbosť mal hnať do extrému) inšpiráciou... pekný pokus o zviditeľnenie
  • MrSanta
    To vypadá jako klasická snaha vytřískat v rychlosti nějaké dukátky na mimosoudním vyrovnání. Do žaloby určitě přidá žádost o předběžné opatření v podobě pozastavení vydání ACIII a počítá s tím, že mu raději UBI vysolí melounek dva, než aby se muselo odložit vydání hry.
    PS: zažaluju každého, kdo na mě nepodá žalobu.
  • Rozhodne to ma vetsi smysl nez se soudit kvuli slovu scrolls. Jste buz ny. :)
  • john@beiswenger.com - email na pana Budweisera, už mu píšu, co si o sobě myslí, že když vydal pár desítek patentů typu "Přemek Podlaha", že může vymejšlet další blbosti ...

Soudí se přímo on, žádný vydavatel. Stačí si přečíst žalobu, na níž je v článku odkaz.

Takže prosím pánovi pište, ať se aspoň kousne do zadku :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit