Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dementní jsou pouze lidé, kteří reagují přehnaně na názory s kterými nesouhlasí. Bude to stejná sandboxovina, na kterou naroubují rádo-by příběh mstitele z lidu, který půjde nakonec po nějakém vyšším spiknutí. Assassin hadr. A stejěn jako Assassin to bude vycházet do haleluja dokud to lidé budou kupovat a nikomu snad ani nevadí, že to nemá žádný cíl ani opravdovou myšlenku, jak už samotní scénáristé Assassina přiznali. To je velmi smutné.
  • kennyB
    Všiml jsi si těch uvozovek???
  • neznáš slovo crack ?
  • nj, ale ty si na to kapl
  • a nebo že jeho sestra bude jako matka, akorát v budoucnosti
  • a jak to chces udelat, kdyz to vsichni budou mit na Uplay acc
  • sprymoval jsem, ale co to placas ? sis precetl, ze vzali zaklady z pripravovane hry pro dalsi Driver a z toho dedukujes, ze to bude jen dalsi Driver ? Videl si vubec gameplay, nebo to je pokrocily druh trolovani...
  • Dementní názor. To je jako bych řekl, že Titanfall bude jako CoD, akorát v budoucnosti...
  • stejně to bude jen další Assassins Creed, akorát jen v budoucnosti.
  • Tak si čekej, já zapařím hned a zadara
  • Mě by zajímalo, co na tom půl roku dělají od toho listopadu.
  • KIMCID
    že by květen?
  • Lukyz
    No já už nedočkavostí snad puknu *1* Po dlouhý době jsem šel do rizika, udělal předobjednávku a to ještě Dedsec edice, takže si držim palce ať z toho nevyleze nějaký bullshit.

Po každym díle Person of Interest lezu na net, jestli už neoznámili datum vydání *14*
  • kennyB
    To ne, není to jen odkladama, ale i tím, že je to vlastně další "Driver".
  • A proč,jenom protože hypová vlná odplula?
  • Hra vypadá dobře, ale to neustálý zdržování je už dost otravný.
  • kennyB
    Jj, určitě jo *7*
  • Tuto hru bych opravdu rád vyzkoušel. Ale počkám, až bude levnější, nebo jí koupím v bazaru.
  • ale nepovidej... jak to bude venku urcite si cvrknes radosti
  • kennyB
    Tahle hra začíná být čím dál tím méně zajímavá *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit