Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hidden

U Ghost Recon, pokud bude opet v otevrenem svete, by mi model live service prilis nevadil, pokud se bude sestavat z pridavani novych zajimavych misi, novych oblasti a tak dale (a hra i v zakladu bude samozrejme dostatecne obsahla, jako predchozi jejich dva dily). Muze to prijatelnym zpusobem prodlouzit zivotnost hry, pokud to nepojmou jen jako dojicku na penize s minimem noveho zajimaveho obsahu.

• Morraw

Tak zrovna mikrotransakce v single hrách mě nikdy neomezovaly. A chápu, že kdo třeba nemá čas/chuť trávit ve hře 100 a více hodin, tak si zaplatí za usnadnění. Já to teda dělám chytřeji a zapnu si trainer zadarmo.

Co se týká Outlaws, tak to jsem chtěl refundovat kvůli grafiky, ale nakonec se mi to jakž takž podařilo dostat pod kontrolu. Gameplay byl hodně “basic”. Více mě bavil Jedi Survivor

• KrPa

jako ze si koupi za realne penize hermi menu? ja prave nikdy nechapal, proc si urychlovat single hru, aby ses ji driv zbavil/dohral? kdyz me to bavi, tak chci snad hrat co nejdele a kdyz me nebavi, tak ji nehraji/nekupuji

• honcka

Ta hra taky může být uměle prodlužovaná nesmyslným grindem

• proto mám rád SP hry, kde si člověk může stáhnout mody, případně hrábnout do nějakého xml sám a upravit si parametry podle své chuti. Dneska mi přijde, že už konečně spousta vývojářů (spíš teda těch menších) pochopila, že čím větší nechají hráči možnost, upravit si parametry, tak tím větší šance, že si v tom víc lidí najde, to co mu vyhovuje.

Třeba Planet Zomboid vás nechá upravit několik záložek parametrů před startem hry, pokud nejdete do nějaké přednastavené obtížnosti a to mi přijde fajn. Ve snowrunnerovi bylo zase vidět, počet klády v misích je spíš dělaný pro MP, takže jsem si editoval save a snižoval počet klád, který byl potřeba ke splnění misí, protože jezdit tu samou trasu 10x tam a zpátky se mi fakt nechtělo.

• Jevo83

Niekedy ked ta to bavi a hras co nejdele, tak ta to zacne nudit😁

Ked si nastaveny, ze chces hrat vela hier, chces ich dohravat do konca, mas dlhy backlog a malo casu, tak potom bohuzial podporis vynimocne aj take zvratenosti ako mikrotransakcie

• Tohle chce tak neskutečnou mentální gymnastiku, že bych zbavil svéprávnosti každého, kdo odkejvá systém "Hra vyžaduje tak moc času děláním nezábavné aktivity, že zaplatím za to, abych takovouto hru mohl hrát co nejméně.".

Třeba filmy, které by měly 4 hodiny, ale prostřední dvě hodiny by byl šedý šum zní skvěle, protože by člověk mohl zaplatit VIP přístup a tuto část přeskočit.

• Jevo83

Ak si uz niekedy v zivote pozeral film v TV, tak si predsa robil presne to co pises

Okrem toho, moze ta bavit 90% hry a si zvyknuty davat platinum, a nie si ochotny platit casom za tych 10%. 

Ak ty mas to stastie, ze vychadzaju take hry, ze kazda ta na 100% bavi v kazdej svojej mechanike, alebo hras dookola stale 3 tituly, aby si raz za dva mesiace nahodou niekde nezaplatil 3 eura za nejaku blbost, tak cool😎

• Morraw

Naprosto přesně. Jsou hry, kde prostě nechci trávit více času než je nutné. Ale jak říkám, prostě si zapnu trainer.

• Lukyz

Škoda těch Outlaws, popravdě mě hra dost bavila i přes UBI šablonu, ten SW svět to právě jediný držel nad vodou (atmosféra, hudba atp.) Jenže mizernej stav po launchi, pár základních patchů, hned pak celkem průměrný DLC a po dalším půl roce konečně další opravy až s o něco lepším DLC, který držel zase nad vodou jen Hondo Ohnaka.

Ale jo, určitě za neúspěch můžeš komplikovaný stav SW 🤣

• Derp_1337

Šéf Ubisoftu v tom má jasno, miktrotransakce dělají hry "zábavnější". Asi do těch Outlaws nedali dost miktrotransakcí, protože hráči se očividně dostatečně nebavili.😂

Jejich prohlášení, že mikrotransakce dělají hru "zábavnější", je někde na úrovni EA. EA kdysi prohlásila, že miktrotransakce přidávají do hry, aby v hráčích "vzbudili pocit hrdosti a úspěchu". 😂

• Akorát, že mají v podstatě pravdu. Nebo si snad myslíš, že to lidi kupujou pro jejich krásné oči a ne proto, že z té koupě mají nějakou formu příjemného pocitu? Ať už pocit z toho, že mají hru kompletní nebo že mají víc oblečků než kamarádi, že mají rychleji silnější postavu a tak podobně. Celý marketing je hra na city a tohle je v dokonce extrémní případ. Jediné, co tím prozradili je, že základní hru dělají naschvál horší, aby mohli probouzet v hráčích podobné příjemné pocity, jaké si užívají hráči poctivých her za základní cenu. (A mohli za to kasírovat trojnásobek, ale to už je asi samozřejmost.)

• Jevo83

Treba to ocenit, pretoze vieme, ako sa im hnusia peniaze a ako im musi byt strasne nevolno ked im to nabieha na ucet, ale co by neurobili pre nas, hracov, je to predsa charita

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit