Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft hlásí napadení Uplay - doporučuje změnu hesla
2.7.2013 | Petr Poláček
48 příspěvků
-
Origin se dá ještě překousnout jakštakš..... ale Uplay je tak nesmyslně stupidní věc, která akorát otravuje život. Nechápu proč ubisoft prodává přes steam svoje hry, když stejně to pustíte přes steam, tak se pustí posraný uplay...
-
-
Jak překousnout? Obojí je stejně otravné svinstvo.
-
coz je kompenzovany tim, ze mas hru na dvou sluzbach :).
-
-
zajimavy, ja kdyz se pripojim na uplay, tak vidim jen hry, ktery jsem zadaval primo tam... AC1 az Revelations, ktery mam na steamu mezi nima nejsou.
-
-
-
Kde su tie časy, keď na spustenie hry vám stačilo vložiť CD do mechaniky...
-
Koukám...Uplay je teda VYplej *1*
-
Změněno pro sichr.
-
Taky mi přišel mail... No málo je onlajnu, chce to více cloudů, více informací sdílet aby to bylo ještě lepší. *4*
-
Nehci Ubisoftu křivdit, ale poslední hra, kterou jsem si od nich pořídil byla a bude AC 1. Po tomhle mě ani Watch Dogs nezláká. Chápu, že není lehké zabezpečit účty, ale sakra tak ať to zfixují na úkor třeba soc. funkcí, které stejně nevyužije běžný hráč, který chce hrát pouze single... A jestli si budou stěžovat, že přicházejí o zákazníky, jejich chyba. Square Enix nic takového nemá a taky žijou.
-
-
AC1 byla stereotypní hra, ale 2ka už byl parádní herní kousek, na který se nezapomíná. | Square Enix má všechny hry z posledních let Steam only, takže je to právě naopak. Achievementy, sociální fce atp. přítomny všude.
-
-
To je sice pravda, nicméně Steam měl určitě méně problémů než Uplay a Origin. Za čtyři roky, co ho používám jsem neměl žádný problém.
-
-
-
Kdyby šel Ubi s tou blbostí do hajzlu už dávno, jak jsem navrhoval, tak by se teď... Ale to je fuk. Ještě, že to po mě nechtělo napsání toho starýho hesla. To jsem zapomněl hned po registraci, tak aspoň že tak.
-
Zatím nic nepřišlo, ale dík za info. Čím dříve si ho člověk změní, tím líp (byť pro jistotu).
-
-
me prislo. zmenil jsem to jeste predtim nez prisel naval pripojeni na ubi. rozeslane emaily spustily mensi DDoS na ubi servery jejich vlastnimi uzivateli :).
-
-
Ještě že na konzolích takové problémy nemáme *3*
-
-
Né, Sony podobný problém nikdá nemělo :D
-
-
To bylo pro stephana. Nejak tu nefunguje reply.