Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprosto nejhorsi na tom je to, ze si koupis gamesu na steamu, a stejne si to doinstaluje uplay nebo jinou chujovinu. A to nemluvim o tom, ze kazdej kdo ma do rite diru si mysli, ze zrovna jeho uberaktualizator ti musi bezet 24/7. Kdybych peclive nevrazdil vsechno tak mi bezi ve widlich takovych kravin nejmin 30. Kuprikladu ti kkti z WT si to ume naprosto dosrali v okamziku, kdy se do systemu zacla cpat (pekne potichu a bez jakyhokoli ptani) moci mermo "aktualizacni servisa".
  • TheGGG
    tadle hra je naprosto geniální v singlu, o MP jsem ani nezavadil...
  • TheGGG
    pleteš se, prostě to ukazuje jak řád assassínů operoval v různých částech světa a v různých obdobích a pěkně to nese příběh skrz jednotlivé díly... není můj problém, že zdejší lidi bez fantasi považují vše za moc překombinované a nesmyslné... vedle některých story v anime je AC ještě naprosto normální seriózní nepřeplácaná záležitost... + proč by assassin nemohl používat loď?
  • TheGGG
    blbánku už radši mlč... *3*
  • TheGGG
    jak pouze sovětskou kampaň? ta nikdy nebyla samostatně a byla včleněna do původní hry... sovětskou kampaní to začíná a pak následují i mise za američany (v podstatě je to s těmi misemi na střídačku, hodní x zlí)
  • to vis ze ne a stale cekam na tvuj vycet dobrych her nikdy si neodpovedel...
  • jamar28
    Funguje vám ten WiC? Já tam mám jen sovětskou kampaň.
  • ani ne
  • Naprostý souhlas
  • Škoda, ze již neděláte videorecenze
  • Bohužel ofic. servery už nejedou, MP podpora skončila před nějakou dobou. Pokud teď nedošlo ke změně. Skvělá hra.
  • WiC aneb duchovni nastupce legendarniho Ground Control, skvela hra
  • Odulin
    Tak to je sympatické..BF byl pro mě možná nejlepší AC.
  • Jack1947
    Jo je to hezký po zmrveném AC3 nám dají ten lepší díl... zdarma.
  • Jack1947
    On už ted nesmysl začínal trochu zavánět už i ve "Staré sérii" Revelations tady prostě udělali úplně jinou hru ale nacpali tam i ty asasíny aby to vypadalo kůl potom ty lodní bitvy jo byla to sranda ale víxce už odbočit snad nemohli.
  • TheGGG
    nene, to propojení do jednoho univerza a tisíceletého konfliktu a konspirací je na tom právě to nejlepší...
  • Broecz
    Hraje ještě někdo WiC? Zrovna nedávno jsem oprašoval krabičku a říkal si, jestli hru nenainstaluju. Jenom mám strach že narazím leda tak na prázdné lobby.
  • mikezz
    Mix pirátskeho gýču s asasínskym klišé je pre mňa už over the top, ale chápem, že je to dobrá hra a ľudia ju majú radi.
  • rohlos
    Počkej si do 12.12. *3*
  • Assassin creed neni absolútne moja parketa, ale keďže v Black flag vládne pirátska tématika, tak som si tú hru v zľave kúpil. Neľutujem ani jediné euro. Tie emócie, tie pocity, héérgot chtěl bych to ještě jednou zažít......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit