Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft "legalizoval" pirátský soundtrack z Assassin's Creed
16.3.2011 | levis
33 příspěvků
-
Použití "nelegální kopie"? Jak může pro Ubisoft, jenž vlastní veškerá práva k soundtracku, být nějaká jeho kopie nelegální?
Myslím, že ty a ti, kterým se tvůj příspěvek "líbí", jste jasným příkladem , jak warezáci a jejich obhájci vůbec netuší, o co v autorských právech a duševním vlastnictví jde... *12*
Ubisoft se díky použití materiálu z warez scény zesměšnil a ztrapnil, ale rozhodně neudělal nic nemorálního, natož pak nelegálního, jak se tu snažíš prezentovat... *3* -
Jak sem psal na Eurogameru - amatéři *1*
-
Protože TY jako vydavatel a obhájce toho správného by si se k něčemu tak nízkému jako je použití nelegální kopie neměl snad nikdy ani myšlenkou přiblížit. Ještě když už máš s jednou pirátskou "výpomocí" docela zaděláno na nehezkou ostudu.
-
Nevidím v tom problém, když už mě někdo okrádá o peníze, proč bych toto snažení nemohl využít k vlastnímu prospěchu a ušetřit si práci.
-
Pochybuju
-
A potom nakupuj
-
Tak to je síla hlavně že dávali UBIDRM který vyžadoval být neustále online takže zase jsou na tom nejhůře platící hráči protože bonusy dostanou z warezu a ještě v horší kvalitě =(
-
Klasika, zlodej krici chytte zlodeje. Ubisoft jsou trapaci *11*
http://www.rockpapershotgun.com/images/11/march/asses.jpg -
No je to přinejhorším směšné a je dobré si občas takovou zprávičku přečíst.
-
Já bych to takhle nebagatelizoval. Na jedné straně společnosti a monopolní molochy na piráty pořádají hony, stíhají, žalují, soudí atd. Teď si vem, že pirát, který vytvořil crack na Rainbow Six, teoreticky může žalovat Ubisoft, že si přivlastnil jeho práci. Nevyhrál by, ale ta možnost tu je. Uvedl jsem to pouze jako příklad. Nic není pouze černobílé.
-
taky by mě to zajimalo..
-
No bóže :-) tak si chtěli ušetřit prácu no :-) To dnes dělá kde kdo :D
-
Sice se to netýká konkrétně tohohle článku, ale chtěl bych se zeptat jestli je v AC:B možnost hrát multiplayer přes LAN?