Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ja teda nejezdim na chatu abych tam hral...
  • *1* A co budeš dělat, když ti u domu překopnou kabel a půl měsíce ho nevymění? Nebo, když máš Wifi a výpadky tak 10% času? Situace opravdu není vždy tak idylická, jak se zdá. A ano i v dnešní době je spousta míst, tak se internet zavádí těžko. (Chceš hrát na chatě na Notebooku? Nezájem. Chceš hrát ve vlaku po cestě do někam? Nezájem.)
  • Ano v dnesni dobe hodne lidi nema neustale pripojeni k internetu....
  • Už při oznámení Watch_Dogs na E3 šlo na konci videa, kdy Aiden utíká policii, vidět, že kamera jela vysoko nad nějakou budovu, na který stál týpek s random nickem, který jasně naznačil, že WD bude obsahovat i multiplayer.

Kdyžtak tady je video a začíná to časem 9:09 http://www.youtube.com/watch?v=bmwyW-Q960M
  • proste hraješ svuj pribeh a misto abys souperil s npc a ai budes mit proti sobe realne hrače kterí budou treba mit svuj vlastni pribeh a misi. kdyz si noob tak se nedostanes dal. simple as that
  • propojení multiplayeru s pribehem me napadlo už davno, škoda ze je to napadlo az ted a to ani neni jisty
  • Mart9
    prostě se odpojíš od internetu a je to *4*
    A jestli ta hra bez internetu hrát nepůjde, tak nemám zájem, to je vydírání.
  • smejki
    stran komunikace bych spíš čekal buď žádnou nebo jen něco po vzoru local (direct?) channel z Army (tedy je mluva slyšet jen v blízkosti postavy, prakticky jako v reálném světě), ne globální chatroom.
  • no snad to tak bude, představa jak mi nějakej 15ti letej usmrkanec kterej ječí do mikrofonu jak když mu mačkaj vejce przní mojí hru, mě teda moc neláká :D
  • To budu tu hru i hrat nebo se jen divat a obcas kdyz se mi objevi krizek tak zmacnu krizek, kdyz kolecko tak kolecko. Protoze kdybych to hral a netrefim u toho policejniho auta penumatiku co se stane.
  • smejki
    Z povídání ubisofťáka na GT hned po té soňácké konferenci jsem pochopil dvě věci:
    - škodění bude silně omezeno (kvůli trollení a frustraci) a půjde spíše o věci typu "získej info o postavě"
    - půjde hrát i čistý singl

ale poslouchal jsem jen na půl ucha, tož je možné, že to bude jinak.
  • Je to zajímavý nápad, mohla by to být výtečná zábava takhle chodit do cizích her škodit a dělat to lidem těžší, nebo naopak být v pozici, kdy vám to někdo jiný záměrně "kazí". V takovém případě bych ale určitě udělal možnost takovéhle návštěvy do své hry zakázat, přece jen to nebude každému po chuti na každém rohu narazit na dalšího hráče, co mu přepíná světla na semaforu :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit