Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft nevtipkoval, Ghost Recon: Future Soldier také vynechá PC
24.11.2011 | levis
240 příspěvků
-
No, tu jejich Online ať si strčí za klobou. Taky to není zadarmo jen to tak vypadá. Škoda no, když si Ubisoft škrtá PC tak já si skrtam je. HEROES 6 je to poslední co sem od nich koupil.
-
Ale houby pánové. Zisk z prodeje PC verzí jim evidentně nestojí za námahu a já bych se tomu ani moc nedivil. Vás by určitě taky nebavilo pěstovat jablíčka, kdyby jste z každé úrody museli polovinu přenechat zlodějům a ekonomická krize si žádá úspory. Kde je tedy lepší šetřit, než na počítačích, kde hráči stejně nedokáží ocenit snahu vývojářů?
-
-
Hráči dokážou ocenit snahu vývojářů. Mám například od Ubisoftu originální všechny tři původní Raymany (to bylo ještě předtim, než se studio "zkazilo" a stala se z něj "obří všežravá korporace") a nemůžu si jejich originální vlastnictví vynachválit. U každýho byl v krabici krásnej papírovej manuál, kterej si člověk moh projíždět třeba při instalaci hry a cejtil ten odér novoty, nebo tam třeba byla velká mapa světa, po kterym se hlavní hrdina pohybuje ve hře. Zkrátka ta přidaná hodnota, díky který měl hráč dobrej pocit z koupi hry. Jenže teď už nikam takový věci nedávaj. V první řadě zrušili papírový manuály (tušim, že se tenkrát vymlouvali na náklady a ekologii, cha cha), takže teď tam šoupou jen trapný PDFka, a nakonec tam začali dávat ty otravný ochrany.
I dneska, když se vrátim třeba k Raymanovi 2, prohlídnu si napřed tu nádhernou velkou krabici, tak jako tenkrát, pročtu si znova barevnej manuál... a pak jen nainstaluju a hraju a je mi fajn. A těch peněz za to nikdy litovat nebudu.
S jejich dnešnim přístupem bych byl asi znechucenej už při koupi, protože vim, že mi ta hra dá jen přes držku už při spuštění... -
Pod jablkami od Ubisoftu myslis tie oschle kusy ovocia, plne cervikov, ktore este ku vsetkemu dodavali neskoro?
Tu totiz je nekonecny kolobeh: Ubisoft kasle na PC hracov a PC hraci tym padom kaslu na Ubisoft. Je treba urobit prvy krok a som si na 99% isty, ze ziadny z hracov si zamerne nekupi zlu hru, aby podporil vyvojarov, ktori by tym padom "mohli" v buducnosti vyvinut nieco lepsie.
V tomto pripade musi byt prvy krok urobeny Ubisoftom. Napriklad tak, ze vydaju originalnu, dobre vyzerajucu a zabavnu hru (nie konzolovy port 1:1), vydaju ju na vsetky platformy zaroven a bez DRM, ktora (ako sme uz videli) obmedzuje LEN a LEN platiacich hracov. -
Myslíš si že lidi co maji Xbox a PS3 kupují stále jen a jen originální hry ? ...
-
-
Ja jo, ale ja to delam i na PC. Ale tady jde hlavne o to, kde toho vic prodaji a jestli toho na konzolich prodaji 10 az 20 x vic a vyvoj pro pc je sotva rentabilni, tak je rozumne, ze to nedelaji.
-
-
Na PC to dokážou ocenit taky, ale musí nějaká snaha vůbec být.
-
-
do 2ch rokov je Ubi spat :)
-
co ja pamatuju Ghost recony tak dycky to byla kvalitni hra na PC .
Mam dojem ze evidentne to nekomu v Ubisoftu dobre ale fakt dobre kape na karbit. -
Ubisoft se sám odepisuje
-
-
Proc? Jestli 95 % jeho prijmu delaji konzole, tak pc trh pro nej neni zajimavy.
-