Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vonTossis

    Nepatří k nejvzácnějším rodinným klenotům? První Division je jejich druhá nejprodávanější hra a dvojka devítka, která stále roste. Naopak bych řekl, že je to možná úplně největší klenot, protože má svou kvalitu a nesnaží se tu značku nutně dojit. :-)

    • Derp_1337

      První Division v recenzích bylo takových 7/10. Uživatelská hodnocení jsou na tom podobně, když na Steamu to má 69%.

      Division 2 je o něco lepší, ale nejde o revoluci, ale spíš jenom o evoluci. Průměrná hodnocení jsou někde okolo 8/10 až 9/10 (ať už recenze novinářů nebo uživatelská hodnocení).


      Ale je pravdou, že zatím Ubisoft moc nepodojil fanoušky téhle série. Není to jako 24x převařená polívka Assassin's Creed. I když to dost možná bude tím, že "hry jako služba" dojí hráče trochu jiným způsobem než klasické singleplayerové hry.

  • Na znacke Division mi strasne vadi, ze sa viac nezamerali na tu infekciu. Pocas obydvoch hier nenarazite ani na jedneho infikovaneho, final boss v D2 je helikoptera (WTF?).

    Podla mna neuveritelne premarnena prilezitost vniest do hry dalsiu rovinu. Nehovorim, ze z toho maju spravit dalsiu zombie ale resident evil hru. Ale ti infikovani tam proste chybaju, ked je to hlavna premisa pribehu.

    • Maxianimal

      Final boss v D2 není helikoptéra, to bylo v D1 ;)

      • Inquisitor

        No tak to děkuju za spoiler, zrovna to hraju:D

  • sugyn

    Dojit dojit musime to dojit. Ja miluju kdyz ty korporace sedici na miliardach dolaru se chorobne boji utratit penize na neco noveho. Co kdyby potom si mohli koupit o jedno drbatko ze slonoviny mene.

    • kazdemu z milionu reditelu je pekne teploucko na svem miste a nehodlaji ohrozit svoje korytko nejakou riskantni akci

  • Maxianimal

    "Ačkoli dvoudílná série The Division nepatří tak úplně k nejvzácnějším rodinným klenotům Ubisoftu"

    Pavle Pavle... to myslíš vážně?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit