Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tenat

    AC jako kontinuální titul? to je kravina.. online taky kravina.. já osobně mám AC sérii rád - všechny díly s výjimkou Rogue, který je jen remasterovaná 3.. Origins, Odyssey a Valhalla byly dobré hry, zajímavé, příběh, ač si myslí kdosi cosi byl také poutavý.. rád bych, aby AC pokračovalo dál - trochu zapracovat na příběhu, zakomponovat tam pořádně tu původní myšlenku AC jako stealth hry a ne rubačky.. a bude to paráda.. těším se na japonsko, období Edo bylo velmi zajímavé, plné vražd, zvratů a bojů - pro potřeby AC ideální..

  • Derp_1337

    Podobně je na tom EA. Ti taky prodávají hry, které nefungují.

    Třeba takový původní Titanfall potřebuje pro hraní připojení na ofic. server. Jenže několik let jsou venku kritické bugy, s kterými dokáže kdejaká lama na několik (desítek) hodin shodit server!! Reálně to vypadá tak, že během celého měsíce servery fungují v průměru tak 2-3 dny. O těch chybách se ví několik let a hráči neustále bombardují EA a vývojáře Respawn se stížnostmi, ale oni nemají zájem ty bugy opravit a navzdory tomu hru dál prodávají.

    Za poslední rok má Titanfall na Steamu hodnocení nějakých 13% 😂

  • Derp_1337

    Umírající franchise? Bohužel tak daleko AC ještě nedošlo, protože se pořád najdou milióny hráčů, kteří kupujou každý díl.

    A proč budou další díly online?? Ubisoft se snaží čím dál tím více protlačit do AC mikrotransakce a teď se rozhodli následovat příklad EA. EA totiž prokázala, že online open world hry se dost dobře monetizují.

    Takže podrženo, sečteno, jde jim jenom o peníze, kvalita hry je vlastně až druhotná.

  • Hzjena

    Jo jo, už neví jak víc zprznit AC, tak z něj udělají onlajnovku... Už jsem to tu psal a stojím si za tím: Proč pořád dojí tuhle jalovou krávu, místo toho, aby vytvořili něco novýho a originálního? Je smutné jak si  pořád všichni vývojáři naivně myslí, že když udělají umírající frenčízu online něco tím zachrání. 

  • Jedine tak vo hviezdach ... posledne AC malo dobru atmosferu aj OST ale tam to konci. Uz len tie prvotne misie kde vas opat ucia o tom ako pouzivat skrytu cepel a pouzivat cloak system vo vysokej trave mi prisiel neskonale otravny. Som sa musel nutit aby som to dohral, aj to som uz odignoroval vsetko mimo hlavnych uloh. 

    Far Cry seria uz ide mimo mna ... zacinam byt prilis stary a som prehrany z tych open-worldov aj ked graficky vyzeraju bohato.

  • On Ubi nasírá lidi celkově. Od 1.6 zařízl starší oveřovací servery. Mě třeba znemožnil hrát Might and Magic X. Jo a i přes to, že hra nešla hrát jí cca 14 dní na steamu a Ubisoftconnect prodával. Svinstvo nejvetšího kalibru a refund nikde.

  • Houdini

    AC tam (hra ako služba) smeruje už dlho. Je to len otázka času.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit