Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ježiši, takovej xicht sem už nedávejte, sem se lekl a spadl málem *1* *1*
  • TheFeardemon
    Ubisoft by měl pracovat na vlastních značkách tak,aby stáli za to.To,že o jejich Ghost Recon není takový zájem,jakej čekali by je měl ještě víc inspirovat v tom,aby např. na Rainbow 6 pracovali s dvojnásobným úsilím.Pokud si chtějí kupovat jiné značky díky tomu,že z nich THQ udělala něco,co ukazuje,jak by měli hry vypadat,a pak z nich udělat řadovou hru,která se rychle ztratí,tak tím dokážou akorát to,že už nejsou to,co bývali.Staré Rainbow 6 a Ghost Recony,první Far Cry...To byli hry,co stáli za to.Dneska se u nich drží nahoře jediná série-Assassins Creed.Ach jo.Jde vidět,jak se herní branže mění.A přitom je možnost udělat něco nového,inovativního.Jenže studia se bojí.Bojí se,že se jim nevrátí peníze z vývoje,že bude onen titul nenáviděn,přičemž by mohl přinést světlo tam,kde je jedna hra jako druhá.Ubisoft kupuje to,co je oblíbené mezi lidma.Klidně zničej značku jako,já nevím,Company of Heroes (jen příklad,první hra co mě napadla),jen kvůli tomu,aby ji udělali podle svýho a přitom ji lidé kupovali.Boužel toto není jediný případ.Není to jediné studio,kde se snaží věci řešit tímhle způsobem.Doufám,že od THQ nekoupí nic,nebo že to THQ neprodá.Byl by to zbytečný konec příběhu jedné skvělé hry,nevím kterou chtějí koupit,ale THQ neudělala špatnou hru.Každá má svoji cenu,a většinou větší než většina stále se opakujících titulů dnešní doby
  • Pro lásku všech SVATÝCH, doufám že se nedotknou Saints Row. Modleme se aby se THQ zmátořilo. *13*
    • Saints row? Ta hra je srač*a pro natvrdlý rapery.
    • Přesně!
  • Doufám, že se to nestane.

THQ je jeden z mála vydavatelů co se svýma značkama nezachází jako s hnojem. Po zakoupení titulu si nepřipadám jako po návštěvě americké věznice (s upuštěným mýdlem).

Snad se THQ zmátoří, aniž by se museli paktovat s ďáblem.
  • Tak nějak marně přemítám, co jsem se v článku dozvěděl a nebylo to už v titulku...
  • 95martin
    Já doufám že dodělají to metro last light. Jednička byla super a dvojka vypadá taky dost hezky tak ať to dodělá THQ a nikomu to neprodá a snad se z toho spamatujou byla by jich škoda.
  • MishKonn
    Ať jim klidně vezmou vše krom W40k, aby se THQ nerozptylovalo a mohlo dělat na pořádnejch hrách.
    • Jen ať jim ho vezmou. THQ muselo zrušit Millenium, protože na něj neměli peníze. Ubisoft by na to měl :-p a já online z W40K prostě chci :-D
    • Metro 2033, Company of Heroes... :)
      • MishKonn
        Jasně, ty dvě mám taky rád, ale Warhammer je Warhammer :P a kvůli těmhle "druhotnejm" značkám leží u ledu.
        • Vidíš, třeba mě osobně WH nikdy netáhl ani tím nejtitěrnějším způsobem :S

Edit: Tím samozřejmě nechci říct, že by to byla obecně špatná hra. Takové věci na rozdíl od jiných (a nemyslím tebe *4* ) neříkám.
        • Na W40k nedám dopustit, ale říct o CoH že "druhotná"?! Styďte se pane!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit