Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft pokukuje po některých značkách od THQ
13.11.2012 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
me tyhle firmy ubi ea prijdou jako upiri slavnych znacek najdou malou firmu vycucji a znici a jeste na tom vydelaji a co pak vydaji je des a hruza.same dlc balicky. ze panove z ubisoftu tak zprznit settlers 7 dlc balicky a viteznymi body to neni monopoly
-
Pokud to THQ pomůže ke zmátoření se, proč ne.
-
Ježiši, takovej xicht sem už nedávejte, sem se lekl a spadl málem *1* *1*
-
mohli by koupit company of heroes a udelat to exkluzivne na novou generaci pro nas konzolisty. pc hraci si to stejne nezaslouzi
-
-
...sigh....
-
No jasny, na konzolich to je prece samej pocestnej hrac, zatimco na pc to je banda zlodeju a podvrataku co? Ach jo *1*
-
-
Nereagujte na toho chlapce...
On nemůže za to, že jeho rodiče byli sourozenci a vzpláli k sobě láskou větší, než by bylo slušné (a geneticky únosné).
-
-
-
Jen at zkusi hrabnout na COH/Warhammer/Darksiders/Metro...
-
Hlavne at nedavaj z ruky BGE 2, to si na to radsi pockam o nejakej ten patek dele.
-
Ať jim klidně vezmou vše krom W40k, aby se THQ nerozptylovalo a mohlo dělat na pořádnejch hrách.
-
-
Jen ať jim ho vezmou. THQ muselo zrušit Millenium, protože na něj neměli peníze. Ubisoft by na to měl :-p a já online z W40K prostě chci :-D
-
Metro 2033, Company of Heroes... :)
-
-
Jasně, ty dvě mám taky rád, ale Warhammer je Warhammer :P a kvůli těmhle "druhotnejm" značkám leží u ledu.
-
-
Vidíš, třeba mě osobně WH nikdy netáhl ani tím nejtitěrnějším způsobem :S
Edit: Tím samozřejmě nechci říct, že by to byla obecně špatná hra. Takové věci na rozdíl od jiných (a nemyslím tebe *4* ) neříkám. -
Na W40k nedám dopustit, ale říct o CoH že "druhotná"?! Styďte se pane!
-
-
-