Ubisoft pořád nemá dost. Chystá novou generaci her s gigantickými cloudovými světy
-
To už pro ně není podstatné, potřebují především GIGA výdělky z MIKRO transakcí 😎
-
Jo taky sem to pochopil jinak.
-
Tak záleží, kdo jim to hodnotil.
Např. Jestli to byli "profesionální" novináři, tak ti mají strach tomu dát horší známku, aby se náhodou nedostali na blacklist. Ubisoft je tak velká firma, že si to většina recenzentů nemůže dovolit.
-
Jinak, to si nikdo neuvědomuje, jaký studio tuhle hru dělá? Just Cause, Zero Generation. To nejsou záruky dobrý hry. Jakože vůbec. A video přesvědčivý není.
-
Ale na 8/10 jim to tady pořád stačí 😐
-
Máš nějakou hezkou fotku podzimních Krkonošů?
-
Jo ták. Tak to je ovšem nedorozumění. Stane se 🙂
-
Pro mě je to jednoduché: v momentě, kdy se hry přetaví v tohle, neuvidí ode mě ani cent. Her mám v policích a virtuálních knihovnách asi tak na 20 životů dopředu. A nějaké meta-cosi-cloud-obří-mega-světy, navíc plný ostatních lidí, mě absolutně míjejí. Hry hraju právě proto, abych utekl do nádherných světů BEZ lidí. Nestěhoval jsem se do lesů v Krkonoších, co nejdál od lidí proto, abych je pak potkával ve hrách :-D Takže díky, ale ze mě nevytěží ani kačku!
-
Ale pánové, já se nesmál level designu Elden Ringu, ale tomu, že by Ubisoft něco takového zvládnul.
-
Napadá mě Bloodborne, ale to jednak není openworld a taky je to zase od FromSoftu 😀
Jinak popravdě dobrá otázka, protože takovej košatej leveldesing vlastně nikdo v rámci AAA fakt neumí.
Samotnýho mě zajímá co vytáhne Maxianimal.
-
"Věřím že Ubisoft zvedne rukavici a představí nám architektonicky minimálně stejně kvalitní svět"
Na tohle použiju slova od jednoho člověka z téhle diskuze (Sugyn): Prijde mi vtipny, ze zrovna Ubisoft mluvi o kvalite. To je spolecnost znama pasovou vyrobou generickych her. 😂
-
Tak mi ukaž jaká jiná hra za posledních řekněme 15 let má promakanější openworld leveldesing než Elden Ring.
-
Mnoho let parafrazuju Makarova slovy "Remember, no Ubisoft."
Posledni dobou se zda ze lidi na to zacinaji taky prichazet.
-
Berem mas pravdu ale ked bol asasin v jednom meste je to uz ozaj daky cas... Keby spravili teraz dake mesto s hw moznostami ake su teraz mohol by to byt zas posun spravnym smerom...trebars navrat do 1ky...
-
Presne a nulove nove napady vsetko polepene z hier ktore uz vysli...
-
Prijde mi vtipny, ze zrovna Ubisoft mluvi o kvalite. To je spolecnost znama pasovou vyrobou generickych her.
-
Bwahahaha... Počkat, to myslíš vážně?
-
Tak Hidetaka Miyazaki se svým týmem teď ukázal jak skvěle se dá openworld navrhnout. Věřím že Ubisoft zvedne rukavici a představí nám architektonicky minimálně stejně kvalitní svět s funkčním level desingem.
S mnohem větším rozpočtem jakým jistě disponují by to pro ně měla být hračka.
-
Tak aby v těch giga světech bylo co taky dělat, aby to nebyla jen giga nuda a šeď.
-
Ano, bohužel je to Ubisoft. Většina z nás si dokáže představit, jak to bude vypadat: Velký svět plný generických questů (dojdi/zabij/přines) a do toho hromady mikrotransakcí.