Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky

    dalai nekonecnej a stereotypni grinder, hura

  • Nejlepším chodem open bety byla paradoxně "ukázka" end game obsahu. Mise proti žoldákům  měla asi nejblíž ke střílečce. Žádní otravní pošahanci kteří vás dvakrát přetáhnou obuškem po palici a je hotovo. I na hard se to dalo s kompetentním teamem projít vcelku dynamicky bez otravných záseků a nekonečného pižlání nepřátel. Otázkou je zda i v reálu to bude stejně vybalancované?

    Co mě brutálně znechutilo byl způsob jakým hra generuje loot. Mezi lvl 3 - 8 mi padlo přesně 12 kusů ostřelovačky M700, není třeba dodávat že sem o ní nestál. Arzenál který mi udělal radost by se dal spočítat na prstech jedné ruky. Neměla by hra primárně bavit?!

    • Jack1947

      Je to RNG taky jsem měl 2-3 stejné pušky. Ne nechci aby mi vypadla legendárka hned na začátku a kosil bych moby jednou ranou tak si zábavu opravdu nepředstavuji.

      • Kdo tu mluví o legendárce a snadném kosení? Řeč byla o volbě herního stylu a nutnosti vlastnit odpovídající zbrojní arzenál. Kdo chce marksman rifle nebo LMG tak nebude nadšený s toho že mu hra donekonečna předhazuje sniperky nebo brokovnice. Podobně zdegenerovaný byl systém beden v MP ME3 kde člověk utratil milióny v herní měně a často se ničeho kloudného nedočkal. Bavit se chci od prvopočátku a né až po deseti hodinách. Nedivím se že mají v podobných konceptech lidé nahráno stovky hodin. Ono jim nic jiného ani nezbývá a taky ale musí mít svatou trpělivost.

  • V jedničce i v Open betě dvojky mě tak strašně štve ten příšernej gunplay že i kdyby mě to lákalo (neláká) tak bych to kvůli tomu nemohl hrát.

    • BoB.2

      Velká ztráta.

  • Skoda ze ludia vobec podporia takyto pristup k dalsiemu dielu a za plnu sumu. Myslim ze vyvojari by vedeli urobit plnohodnotny diel, ale na co, ked vsetko je uz hotove a na co si namahat hlavicky, ved to aj tak hlupaci kupia.

    • Jsi nehrál ani jednu Betu, že? :D

    • BoB.2

      Co si to zkusit zahrát.

    • The Divison 2 je presne ta evoluce hry, kterou by si hraci prvniho dilu prali, doporucuji si procist nejake nazory na redditu the division, kde vytky jsou, ale z hlavnich aspektu hry jsou hraci zatim nadseni. Asi teda pristup vyvojaru neni tak spatny, kdyz se snazi vytvorit jeste lepsi podobnou hru pro sve core publikum a narky hracu, kterym se prvni dil stejne nelibil uz od zakladu, nejak zajimat nemusi.

      Co se tyce monetizace, tak kdepak je takovy problem? Tady se spis polepsili, protoze za klasickych €60 mas vsechen nekosmeticky obsah i rozsireni na prvni rok hry (takze nic nebude delit komunitu a tech 7 dni early accessu na DLC pro majitele gold edice snad zadny deal breaker neni), coz je teda sakra dobra cena v porovnani s napr. Destiny nebo minulym dilem. Hry jsou preci dnes dost nakladne na provoz a Divison v sobe tech kosmetickych uprav ma hodne i bez mikrotransakci, tak kde je problem s tim, ze je muzou hraci podporit koupi nejeke hezkeho batuzku...

      • uher

        Je škoda, že raději neopatchovali jedničku a tento obsah nebyl dán hráčům jak taková omluva za nudný endgame, bulletsponges nepřátelé a naprosto předražená dlc, která obsahovala v poměru k ceně vyloženě směšný obsah.

        Ale je hezké, že komunitě naslouchají (aby taky ne, když je už pořádně podojili) a teď mají obhajobu na to, že vydají hru jakou tehdy slibovali...

        A lidi to zase koupí, protože se "polepšili" 😀

        PS: Tak odporné zvuky zbraní jaké má tato hra, to se jen tak neslyší...

        • Jack1947

          Nulový endgame tam opravdu nic nebylo skoro.

    • Hidden

      Ze zvedavosti - jaky by mel byt druhy dil a co presne by mel obsahovat a co by melo byt jinak, aby byl povazovan za plnohodnotny, a nema to Division 2?

  • uher

    Mě už tyhle "game as service" produkty začínají unavovat...

    Hrál sem jedničku a krom nesplněných slibů, lží a polopravd jsem vlastně nic jiného nedostal. Jsem zvědavý kolik lidí tohle dlc koupí.

    Schválně jsem zkoušel betu a přijde mi to až na pár doplňků úplně stejné...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit