Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Zrovna Legenda o Artučovy by si zasloužila hru. Vždyt si to vemme tak kdyby Jan žižka měl akční rpg taky by jsme byli neradi kdyby ho zařízli. Věřím že King arthur by byl lepší než nějaké nové Dragon age pro mnoho hráčů.

  • Neni z toho uz tak trochu hon na carodejnice? ... Myslim, ze aniz by se k tomu vyjardila i druha strana, tohle muzu brat jako pindy ukrivdenejch frustratu...

    • michaelfoucault

      Nebul, soyboy.

    • LadaVanBar

      Ja toho pana ani neznal, nicmene jsem po precteni nekolika clanku ziskal pocit, ze Hascoet muze i za globalni oteplovani, smrt Elvise a vyhynuti nekolika ohrozenych druhu. 

      Korporatni peklo holt neni pro kazdeho, ja pamatuju vedouciho, kteremu jsme povinne museli na jeho narozeninovy vecirek (kdo neprisel upadl v nemilost), ktery byl naprosto sileny. 

      Nicemene zpet k Hascoetovi.  Verim, ze v ramci boje za co nejvetsi inkluzi a ve strachu, ze by nekdo mohl nektere firmy (hlavne v anglosaskem prostredi) narknout z rasismu nebo neceho podobneho se casto bohuzel schovava osobni vyrizovani uctu. Tim ho nechci hajit, ja o tom fakt vim tuzku, jen na zaklade dvou clanku tady, treba je to opravdu sexisticke prase. Otazka je jak ma Ubisofti HR nastaveny vnitrni pravidla a whistleblowing policies. U dobre nastavenych firem chrani jak pripadne obeti sexualnich ataku, tak ale i pripadne ty falesne narcene.

      O te kontroverzi s  hlavnima hrdinkama-hrdinama, to je uplne jina debata, tam klidne se moh ridit presvedcenim, ze to je nejlepsi pro business, proste judgment call, na ktery mel jako vedouci pravo. Do toho by podrizeny nemeli kecat, to at rozsoudej zakaznici : koupej - nekoupej.  

      twl sem se rozepsal :) koncim, jdu hrat Baldurs Gate 1. Za Male-Human-Abjurer.

      • Asi tak. Šéf nese zodpovědnost a nemůže rozhodovat řadový vývojář co se bude a nebude dělat jen proto, že si myslí, že objevil svatý grál. V korporátu existuje jasně daná hierarchie a struktura, já za něco zodpovídám, tak nemůžu uspořádat diskusní kroužek a nechat hlasovat zaměstnance od uklízečky po ředitele. Zbytek je z kategorie "jedna paní povídala", podle toho k tomu přistupuji.

        • navíc nevíme co bylo v pozadí. Co když měl rozpočet jen na jednu hru a musel volit mezi Artušem o Odyssey. To by bylo až by vyplavalo, že zaříz Odyssey s ženskou hrdinkou, jej, tohle je slabý odvar ještě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit