Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neni nekde petice za seriozni pokracovani brothers in arms?
  • Cajk
    Doufám že to byl jen vtípek kterej nikdo nepochopil a nic takovýho pod hlavičkou BIA nakonec nevyjde. Jinak bych skoro řek, že Gearbox se u toho Duka nějak zapomněli.. No zkusim napsat e-mail někomu, ale mám pocit že jich poslední dny dostávaj i tak spoustu..
  • tohle nebude propadak roku jak tu nekdo psal,ani spatna hra.tohle by byla dobra hra.kdyby se jmenovala Furious 4 nebo war heroes.Ale mit takovou drzost,troufalost a debilitu a dat ji jmeno nejlepsi valecne serie a to jeste od sveho materskeho vyvojarskeho tymu-fuj,hnus
    pouze mohu doufat v to,ze toto,co se nazyva jmenem brothers in arms,je skutecne pouze spin-off odbocka a dockame se regulerniho a hlavne seriozniho ctvrteho dilu.
    baker,corrion,jasper a dalsi by si to zaslouzily.
  • Hral som poslednu seriu BIA HH asi 2 roky nepretrzite , presiel som samozrejme single player do konca a potom hral vyse 1000 hodin multiplayer. Stal som sa profikom , clenom klanu a nakoniec aj lidrom jedneho z nich. Hra ma uchvatila realizmom , atmosferou , proste ma velmi chytila na velmi dlhe obdobie. Po vzhliadnuti tohto traileru ani neviem napisat ako sa citim. Asi najlepsie to vystihuje slovo sklamanie , lutost. Skoda ,ze pribeh nepokracuje dalej ... A ak aj bude tato nova hra zalozena na multi tak uz to nebude ono ... toto snad nemyslia vazne.
    Dufam ,ze raz vyjde dostojne pokracovanie serie aj s adekvatnym multiplayerom pri ktorom stravim dalsie stovky hodin.
  • uz me s tim pekne naprdli, sem myslel ze tp bude skvely pokracovani a ono tohle twe, to radsi budou vymejslet hov**** misto pokracovani. Nechapu tuhle herni dobu, fakt ze ne...radsi zaparim prvni dily
  • To vypadá jako další úchylná řezačka :D
    Ale na odreagování to bude určitě skvělý :D
  • Co je to proboha zase za "modu" vydavat pod znamou znackou uplne jiny hry? Stejne jako Max Payne 3, Prey 2 a mnoho dalsich, nebude mit evidentne ani novy BiA s minulyma dilama nic spolecneho...
  • Kdybych byl placený za to, že píšu nějaký PR s*****ky, napsal bych asi toto: "Hráči nás žádali o návrat oblíbené série a naší snahou bylo vyslyšet jejich přání. Snažíme se obohatit oblíbený systém o nové prvky a přiblížit hru více hráčům", nebo nějakou takovou blbost. No uvidíme, je to jenom trailer.
  • Co tady pořád řvete? dyt kdo si tady zvás vzpomene na posledni dil Brothers in Arms ten byl taky srháván, a tak aspon gearbox delá to co umí a to je humor! ten kdo hral borderlands tak ví. a to to jede na podobné vlně ta hraje je vystavěna na COOP na nic jiného a pokud ste nikdy nic v coopu nehrali tak tady neřvete! a ješte bych dodal že samy řekli že je to arkádová odbočka od serie.
    • V Borderlands byl humor? Mi zase neco uniklo a to jsem to dohral...

      Predesly dil BiA se mi libil nejvic z cele serie a byl bozi a protste mi nedochazi proc ze znacky znamenajici pseudorealistickou strilecku udelat proste... proste... no jak to nazvat abych to neurazil... blbost?
    • RakeW
      Ale jo, já sám věřím, že to bude legrace a osobně mě to zajímá asi i víc než klasické BoA (první díl jsem kdysi dohrál a celkem fajn, druhý jsem nehrál a u dema HH jsem se hodně nudil).

      Jen ten trailer se prostě nepovedl. Škoda.

      Ale ty obligátní kecy o "níčení celé série značky", kterými tahle diskuze přetéká, jsou samozřejmě jako obvykle hystericky přestřelené.
      • Zde to přestřelené rozhodně není. Kdo hrál BiA tak ví, že šlo vždy (!) o taktickou hru s hoodně realistickou předlohou, u prvních dvou dílů až maniakální, stačilo shlédnout bonusy. HH už byla akčnější, ale pořád s důrazem na taktický postup a realističnost. Ale tohle??
      • A co to je kdyz ne zniceni znacky BiA tak jak ji zname?

        Ja uz vim REFORMA! To je to slovo...
        • RakeW
          Ono ani tak nejde o to, proč diskutující reagují, ale jak reagují. Všichni se můžou zkvajznout z toho, že vznikne spin-off, který jim nejde pod vousy a vidí v tom konec historické epochy (schválně přeháním, protože sem to očividně zapadá).

          Dyť je to fuk. Spin-off, prequely a podobné kotrmelce se známými značkami dnes zřejmě marketingově fungují, tak ať si je studia vyrábí. Zničí to ty tři předchozí díly? Nezničí, můžete je hrát do zblbnutí. To, že vyjde Furious 4 přece neznamená, že vychází na úkor a místo klasického čtvrtého BiA, kdyby klasické BiA fungovalo, tak vyjde klasické BiA (což se klidně může stát, protože se to navzájem nevylučuje). Byli byste radši, kdyby se značka BiA radši pohřbila, než aby se pod ní vydávaly zběsilé Furiousy? Ano? Ale to přece nemá žádnou logiku, protože vás to nikdo nenutí hrát. Co je to vlastně zničení značky? Anebo dokonce zničení série, to je ještě mnohem větší pitomost.

          Je to stejná kravina, jako když někdo tvrdí, že film zničil dobrou literární předlohu. Jak zničil? Ta knížka snad zůstala kvalitní furt, ne? Tak se na film vyseru a znovu si ji přečtu.

          Já chápu, že se vám ten trailer nelíbí (píšu trailer, protože o hře prakticky nic nevíme), mně taky ne. Ale proč kvůli tomu hystericky vykřikovat, že jsou Brothers in Arms v pytli.

          (A tohle celé si můžete vztáhnout na jakoukoliv značku a její oddané fanoušky.)
          • Proč to slovíčkaření, panáčku. Čistě jde jen o to, že BiA se, narozdíl kupříkladu od Battlefieldu u kterého podobně šíleně zaměřené odbočky jako Heroes chápu, protože samotný Battlefield se zase tak sériozně nebere, prezentovalo jako takový kvalitní herní válečný seriál, který se jednak snažil o zprostředkování autenticity ve vyobrazení bojišť a obecně prostředí ve čtyřicátých letech, ve kterém se hráč pohybuje a také kladl důraz na jednotlivé charaktery ve tvém družstvu a vůbec to, co hráč dělal nebylo jen náhodné pobýhání a střílení v náhodném prostředí, ale kvalitní ukázka skutečných operacích uskutečněných v rámci výsadkářského družstva a říkám to znovu, BiA je jediná hra, která se svým pojetím a zpracováním přiblížila k Band of brothers. Pokračování v příběhu hlavních postav a očekávání jejich role v další velké bitvě, do které byla zapojena sto první výsadková, tedy v Belgii, je nejočekávanější mezi fanouškama a když už se člověk domnívá, že by se na E3 mohlo něco zajímavého a bližšího ukázat, tak se zveřejní taková chujovina, která si ještě hraje na "velkou srandu hru " z druhé světové války. Snad nám chlapče promineš, když nebudou někteří z nás zrovna potěšeni faktem, že do série se stejným jménem přibude jedna velká hovadinka, protože nevidím, stutečně nevidím, důvod toho, proč by se k BiA hrám měla hlásit jakási hra z hecu se stejným jménem. Chci další kvalitní pokračování BiA, které bude hlavně sériozní a bude ke svému tématu přistupovat zodpovědně, chci další pokračování BiA, které dokončí příběh postav známých z minulých dílů. Samozřejmě, že tímto nesmyslem celá série nemíří do kopru a v budoucnu se snad dočkáme adekvátního dílu, ale tohle, co tady momentálně čteš, je jen reakce velkého zklamání, kdy místo toužebně vyhlíženého pokračování, dostaneme blátem do ksichtu jen proto, protože Randy je právě a s ním i tak celý Gearbox, nalaďen na vtipnou vlnu z Bordel Lands a Duka.
            • RakeW
              Však se tvůj názor s tím, co jsem napsal já, nějak zvlášť nevylučuje.
          • Ale jo mas vlastne recht. Ten trailer se mi ale stejne nelibi! :o)
  • Po zhlédnutí tohoto traileru nevím, co si mám myslet. Já měl za to, že Apríla už bylo.
    Brothers in Arms byla taktická akce se strategickými prvky, oni z toho udělají Team Fortress a přenesou nás do prostředí WW2.
    Jasný PROPADÁK ROKU.
    • nechapem tie - ved ma pravdu :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit