Ubisoft představil XDefiant, novou týmovou střílečku podle Toma Clancyho
-
Dosavadní praxe ukázala, že se v reálu moc nepoučí.
Když se velké herní studio "spálí", tak pak si sice jejich marketingové oddělení "sype popel na hlavu" a tvrdí, jak moc se z toho poučili... ale to vůbec nijak nezabrání tomu, aby po nějaké době neudělali tu stejnou chybu. (tímto zdravím lidi z EA, Ubisoft, Bioware, atd.).
-
On to nedal k využití ? co některé jiné adaptace i když chápu že tohle je dost zahranou, Kdyby radši udělali něco s SPlinter cell ale ne takovou hrůzu.
-
V LIDLU to dost pochybuji 😛
-
Jo to mě ani moc nezajímá že se to vzdaluje knize, John Krasinski je parádní ! škoda jen že na třetí řadu se ještě chvíli počkáme.
-
Len aby sa nezačali opičiť. AAA hry idú príkladom a to je ten problém.
-
Je velká šance, že to tak vskutku dopadne u AAA tvorby. Multiplayerové co-op hry se dobře "monetizují", takže to bude čím dám tím oblíbenější u velkých vydavatelů.
Proto jsou tady menší (indie) vývojáři, kteří si tu kreativitu mohou dovolit. Stačí jenom trochu projevit zájem a vždycky se dá najít nějaká dobrá hra.
-
Takhle to dopadá s většinou dědictví podobného typu. Jakmile původní autoř umře, tak se pak pozůstalá rodina pokusí vytřískat poslední korunu z jeho díla.
I když pár dobrých herních/seriálových/filmových adaptací podle jeho předlohy se najde, takže to není zas až taková hrůza. Osobně jsem si dost oblíbil seriálového Jacka Ryana.
-
Vzal si mi to z úst. :D
-
Keď sa to stane tak aj do kostola začnem chodiť :D
-
Podle mě se spálí jak už jsem psal a zase najedou na staré - kampan hry 🙂
-
Chudák Tom se musí obracet v hrobě. :( To fakt museli takhle pohanit jeho jméno? Měli by se stydět. Prvních pár záběrů jsem si myslel, že je to joke.
-
Ne... 😂
-
nestras, normalne teraz cakam ze v lidlu na mna nieco take vyskoci :D
-
Tak toto se opravdu nepovedlo. I kdyby hratelnost byla nakonec dobra, tak ta michanice nekolika jejich her spolecne s kopirkou jinych to proste zabiji.
-
Ja mám len strach že toto bude v budúcnosti normálny trend a my si už dobré hry nezahrajeme.
-
Tom Clancy's Cereal!
-
dnes uz fakt prilepia Clancyho meno na cokolvek...
-
Podle videa tam vidim asi opravdu slušný gunplay. Ale tím to končí, vším ostatním to pohřbili a vlastně furt nechápu, proč to má nálepku Tom Clancy... Vlastně "chápu", ale to jméno tam prostě být nemá...
-
Bože ... to zas bude streamery protlačovaná sra*ka
-
Ne u Ubisoftu nicméně jestli tam bude COOP dalo by se pochybuji že tam bude jen multiplejer klání all the time to by nebylo o ničem.