Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft překvapil svou novou značkou Watch Dogs
5.6.2012 | Aleš Smutný
84 příspěvků
-
Vypadá to perfektně, ale jestli to nebylo někde explicitně řečeno, z traileru ještě neplyne, že půjde nutně o sandbox typu GTA...
-
"Nosí sebou pistoli, teleskop a hlavně svůj důvtip"
Co je to k sakru ten teleskop ?
A neni to nahodou "Teleskopický obušek" ?
Teleskop je mozna Hubbleův teleskop... -
řekl bych, že na stejném co Assassins Creed 3 (tedy vylepšený Anvil engine či jak se jmenuje)
-
Kur*a uz by ste sa mohli vys*at na ten Vas jebnu*y player.
Mam 50mbit net a ide to pomalsie ako 128kb/s... -
Tak jestli to opravdu nebyl jen target render, potom klobouk dolů :-O
-
Ke které hře byl tedy před E3, ten teaser a obrázek s rádoby hitmanam?
-
xbox ovladac,podivej se lepe *1* a ten klidne mohl byt pichlej k pc
-
Mně to vzalo všechny slova. A to doslova. V mžiku se tahle věc stala mou nejočekávanější!
-
Naprosto GTA+ Assassin's Creed :) Ale vypadá to hoooodně dobře.
-
tak na tohle se opravdu tesim uz dlouho me neco tak nezaujalo
-
Nechčeš pořádat zájezdy? Já bych řekl že o kolečkové bruslení na slonech by mohl být celkem zájem.
-
Tak tohle vypadá až moc geniálně , aby to byla pravda :D To město, atmosféra a všechno fakt bomba..
-
Zaujalo mě celkově několik her, ale žádná ve mě nevzbudila takové pocity, jako právě Watch Dogs. Zatím jediná hra, kdy jsem si na konci říkal proč to končí, chci vidět víc. Jestli bude celá hra stejně dobrá jako ta ukázka, máme se na co těšit. Potvrzeno to bylo pro všechny platformy, což mě těší ještě víc.
-
a ja mam znamych!
-
Dobrý příklad jak využít věcí z assassin creed do jiného titulu.Ikonky jsou stejné/skoro stejné.To samé mapa a určitě i s pohybem a pod neměli takový problém když již měli assassin creed.
To je super.Pak to hra trvá kratší dobu na vytvoření a když se výrazněji odliší od assassin creed tak to bude dobré. -
PC CD-ROM *1*
-
Dosť by ma zaujímalo, na akom engine to beží...
P.S.
Ubisoft pred E3 teasoval screnshoty nejakej fantasy hry (Jugment is coming...) a po na prezentácii po nej ani chýru *13* -
Podla ludi na reddite, co boli na prednaskach to bolo vsetko hrane s controllerom ktory vypadal ako dualshock, ale na PC kvoli grafike... Far Cry, Assassin, toto... proste vsetko, co Ubisoft ukazoval a bolo to multiplatformove.
-
I ty hackere ... *1*
-
jo, hra na pc s dualshockem 3 ;)