Ubisoft s Tencentem zakládá novou dceřinou společnost. Dohlédne na tři největší značky
-
No ja nevim, z meho pohledu snad druhe nejhorsi reseni situace hned po bankrotu. Ale snad si to soudruzi dobre premysleli.
-
-
Neviem ci mali velmi na vyber... akcie maju na 10r minime. Microsoft ich kupit asi nemohol, ved im len nedavno ledva presiel Activision Blizzard. Sony ma vlastne dedikovane studia... Tencent asi bola relativne prirodzena volba...
-
-
zaujímavé riešenie situácie. uvidíme, čo z toho - či to značkám pomôže k renesancii, alebo sa prepadnú do ešte väčšieho stereotypu + podvolia miliardovému čínskemu trhu a jeho pravidlám. úprimne dúfam v to prvé. + snáď to ubi dodá zdroje aj na iné série, ktoré si zaslúžia miesto na slnku.
-
-
"či to značkám pomôže k renesancii, alebo sa prepadnú do ešte väčšieho stereotypu"
Oficiálně se ta studia sice budou jmenovat jinak, ale v praxi to budou úplně ta stejná studia se stejnými lidmi. Takže neslibuji si žádné zázraky a jsem skeptický.
-
-
vo svojej praxi som už videl a na vlastnej koži zažil, že aj veľmi malé a zdanlivo bezvýznamné zmeny otočili firmu "hore nohami". a tu sa dejú pomerne významné zmeny. vymení sa časť vedenia/manažmentu, minimálne pribudne nejaký nový, externý dohľad...
osobne neočakávam nič, furt z toho budú chcieť mať mašiny na peniaze, ale budem so záujmom sledovať ďalšie kroky/ďalší vývoj. možno sa nájde čierna labuť. najmä s assassinskou značkou boli ohlasované veľké plány a v tých sa dá utopiť všeličo dobré, aj zlé. -
Ta studia se třemi největšími hrami budou fungovat nejspíš pořád stejně. Zajímavější možná bude sledovat, co se bude dít s tím zbytkem. Jestli se ho prostě nějak zbaví nebo se naopak budou snažit s ním něco dělat bez toho, aby nad každým projektem visel Damoklův meč v podobě manažerského rozhodnutí typu: "AC nám vydělá víc. Tohle zrušíme, aby bylo víc peněz na AC."
-
-
otázne je, čo bude so zbytkom. lebo rovnako možné je aj to, že bez financií z veľkých značiek na seba tie menšie proste nezarobia. alebo presne ako píšeš, rozviažu sa im ruky a popustí sa uzda kreativite práve preto, aby priniesli niečo nové, zaujímavé, nevidené, čo priláka kupujúcich.
-
-
-