Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prostě kvalita se prodá vždy v hojných počtech. Žijeme to ve vskutku skvělě době. Hry prodávají jako rohlíky a díky tomu můžeme hrát pořád dokola nekoneční díly naších oblíběných serií. Něco jako v Ordinace v po*rane zahraně.

    Ještěže velké firmy které jsou v zisku nešpekulují o vydání odlišných her (když si to tedy mohou dovolit). Standardy se musí dodržovat!
  • Lotr
    klid lidi tohle je jen PR pro uklidnění akcionářů
  • Zasranej ubisoft =)
    Zas dalsi forma marketingu, spousta lidi to uvidi a rekne si ze to musi byt dobre kdyz se to tak prodava ... a sup mame dalsi ovce ve stadecku.
    • herni firma bude vydavat hry... milionovy naklad chce milionovy vydelek.. pokud sme ovecky.. tak nevim co tu delas a pletes se do herniho sveta kdyz ocividne tomu nerozumis ;)
      • Kez bych tomu nerozumnel, bohuzel patrim k te minorite ktera to chape a nemuze si tedy uzivat sladkou nevedomost jako stado. Fakt uprimne si preju abych byl tak tupej jak vetsina lidi na ktere narazim, znacne by mi to zjednodusilo zivot.
        • :D presne si umim predstavit jak to vidis :D jako ostatni ovecky ktery tohle rikaj porad dokola a mysli ze to vidi:D ale kdyz myslis budis :D ale zadarmo nikdo nic neda a ocividne kdyz se kouknes na kickstar tak lidi radi podpori a neskrti se jejich penize, jejich volba jejich nazor.. tolerance a tak dale .. kdybys byl takovy jak se citis nikdy bys tento nazor nenapsal pac bys toleroval a chapal ostatni ;)
          • Motas pate prez devate takze nemam nic konkretniho na co bych reagoval :(
            Kdyz das 10 lidem slozity text 2 to pochopi 3 to pochopi potom co jim to vysvetlis a zbytek ma proste jinak stavenej mozek a nedokaze to zpracovat nikdy. ... premyslej co sem tim asi chtel rict =)
  • pochvalovat si jak mám dobrej marketing že mám dobré prodeje u něčeho co je jen přeskinovaná stará hra a u něčeho co mělo ještě pár měsíců zůstat ve fázi testování ..proč ne...z hlediska firemního úspěchu si chlapci pochvalu zaslouží
    • neni preskinovane.. assasin urcite ne kdyz ho poprve delalo jine studio a taky to podle toho dopadlo.. far cry mozna jo ale je to bomba a klidne at skinujou dal a dal .. rad si zamastim
  • Úplně je chápu, že si hlavy v Ubisoftu pochvalujou to, jak vás neustále dokáží oblbovat a vy jim to ovečkoidně furt žerete. *2*
    • no tohle nechapu.. tak proste vyjde trailer na hru ( stovka lidi na tom pracuje a chce za to dostat vyplatu ) udela se kampan ... libi se .. nelibi se ... koupim nekoupim... stahnu ozkousim.. je to dobry koupim a polibuju si i v multi playeru a nebo opacne .. neni to tak tezke jen blbec bude vest takovehle stiznosti ... doufam ze clovek jako ty si nekoupil nikdy nic co videl v reklame .. at milky way nebo coca coli.. pac ses nechal oblbnout tot tvuj nazor :)
      • Bavíme se tu o firmě, která každý rok vydává to samé, jen v bledě-vyblitém. Rozumný člověk odejde dveřmi za jinými, zajímavějšími, originálnějšími, inovativními hrami ... no a ti druzí zůstanou věrní Ubisoftu. *2*
        • ubisoft nevydava kazdy rok to stejny !!! .. ma sve tituli.. a porad rozsiruje.. sem zastancem toho ze by meli byt nove a nove tituli .. krativita lidi nezna meze lidi na to maji.. ale cpat dotoho miliony je risk ... a fanousci maji radi sve tituli... takze proc ne.. tobe to nic neudela jen si to nekoupis a nezahrajes
        • A které jsou to ty inovativní Ačkové hry třeba za rok 2014? Myslím, že moc jich nebude.
          Ačkové hry s čím dál objemnějšími rozpočty prostě musí zaujmout masy a držet se zajetých kolejí.
          Občas si někdo troufne na něco originalnějšího, ale většinou to z hlediska ziskovosti není žádná výhra viz skvělý Mirror's Edge, který se ale s prodejními čísly krčí před jinými, zavedenými hrami.
          A koneckonců, lidi zřejmě chtějí pokračování bez výrazných změn v gameplayi, soudě dle prodejních čísel CoDu, Battlefieldů, Far Cryů, Assasinů apod.
          Taky bych radši viděl větší snahu o inovaci a hlavně více nových IP mezi Ačkovými hrami, ale tak to prostě nefunguje, bohužel.
          A pokud to ty lidi baví, tak proč je hned nazývat ovcemi? Dokud si ty hry drží alespoň nějakou kvalitu a není to jen prachsprostá ždímačka bez adekvátní kvalitativní úrovně (ano dívam se na tebe CoD), tak proč ne.
          Koneckonců, pořád je herní trh dostatečně rozmanitý, že si hráč může vybírat.
  • flash789
    bez firem jako UBI nebo EA atd, by hry zrejme byly porad zalezitost podivinu a většina populace by na hrace koukala skrz prsty, tak jako tomu byvalo kdysi. Diky temhle mega firmam svet her dostal přijatelnou oficialni podobu. Samo na tom mají zasluhu i Sony a Microsoft. Herni sféra se v soucasne době bere stejne jako sféra filmova, proste zabavni prumysl. Samozrejme ze hry jako Deebil s kapuci : Cerna vlajka, nebo Vzdaleny jekot v Himalajich je jen cisty kalkul a dojeni penez z hracu kterym se tyto hry libi. Me tyhle hry nezajimaji a nebavi, jsou prilis plytke a neposkytuji mi to prave herni vyziti. Ale existenci tehle firem prijimam s respektem, je docela dost dobře mozne ze bez nich by nebyl uz ani Playstation nebo Xbox a pojem hrat hry by byl ve slovniku mezi sprostými slovy. proste herni prumysl se potreboval stat velkym byznysem, a tyhle firmy tomu prispeli obrovskou merou.
    • Strašnej žvást. "Proste herni prumysl se potreboval stat velkym byznysem, a tyhle firmy tomu prispeli obrovskou merou."

      Myslim, že se hrám naopak mezi intelektuály vedlo docela dobře. Žádné "Press E to Sh*t Bricks" a podobné krávoviny pro retardy. Hrám tahle masová debilizace strašně ublížila, až tolik, že hry hrají i neandrtálci jako flash, kteří neumějí ve svých letech ani základní shodu přísudku s podmětem. Ale rozdávat rádoby rozumy by jim šlo..
      Radši se jdi doučit učivo základní školy a drž pysk.
      • flash789
        ja snad mluvil o debilizaci?

        A na to abys pochopil co myslim, jsi zrejme prilis rozcilenej, nebo hloupej, oboji?

        A skutecne si nemyslim ze kdybych stravil třeba pet let doucovanim pro zakladni skoly ze bych napsal něco jiného nez ted. Takze to nejspis neudelam. Ale diky za radu. :)
  • Morraw
    Jak mám sérii AC rád, tak už jsem se jí přejedl s loni dohraným Black Flag. To samé s Far Cry v aktuální podobě. Jestli pětka bude zase to samé byt s nějakýma vylepšeníma, tak už mě to ze židle nezvedne.
    Zajímám se určitě o Division, jako úplně novou hru, a jsem zvědavý na Watch Dogs 2. Rád bych, kdyby z toho vzniknul GTA konkurent.
  • Když tady vidím ty kecy o ovcích a stádech, už kvůli těmto uživatelům doufám, že dotyční náhodou nehrají něco, co hrají i ostatní, protože jinak by z nich náhodou ty ovce mohly být taky...
    • Ristoro
      Podle mě jsou ti chytráci, co ostatním nadávají do ovcí, sami ovcemi. Potají hrají všechny mainstream hry, na které pak veřejně nadávají, aby si připadali jako rebelové.
  • já si pamatuji tuším pinball na PMD85 a byl jsem z toho úplně v pr**li. potom otec koupil Atari 800XE, brzo jsme k tomu dodělali turbo od Richtera a byli z Boulder Dash, Montezuma atd úplně mimo. Potom jsme hráli na Atari 1040ST a to samé. Dnes FarCry 4 opět mazec. Negativisti - proberte se trochu. Dnešní hry jsou prostě kvělé a byly skvělé v každé generaci hardwaru....
    • to by me teda zajimalo, v cem je farcry mazec, copy and paste predchoziho prumernyho dilu, nuda jak svine,tupej pribeh, ai o nicem, opakovani trech cinosti porad dokola...tohle je to, po cem dnesni hraci touzi? to uz by mohli jen pridat par QTE a je to 11/10, jak tak koukam...
      • tak je to věc vkusu. FC4 je reskinovaná trojka se spoustou vylepšení. takže je to čtyřka. nevím co by tam měli jako převratně měnit. Co je podstatné - je z toho cítit volnost a přitom je to dost akční. Jestli se zdá někomu trapná AI, tak to asi hraje na nějakou nižší hratelnost.... Jde o to že mě to třeba pohltí úplně stejně jako jiné hry dříve - třeba v době 486/pentia to byl Commandos nebo první Fallout... Prostě začnu hrát v deset večer a končím v pět ráno. Takže mě to asi baví... A to je to co jsem chtěl sdělit....
    • jestli je pro tebe Far Cry 4 "mazec" tak by ses měl nejspíše probrat ty. Reskinovaná trojka, ve všech ohledech horší, neprůstřelnej slon, nezajímavej příběh a potřetí obsazování různých věží a bodů na mapě.. Tohle je právě ten přístup, díky kterým vychází takový odpad. Ale jak říkám, nějak mi to neva, vracím se ke starším klenotům, však jsem toho také spoustu nestihl. A jsem naprosto spokojen :).
    • ještě dodám, že u kterýchkoliv z těch mašin jsem hrál X hodin v kuse a vlastně to "absorbování" hrou je víceméně pořád stejné i když člověk zestárl a změnil se....
  • Staci hofno zabalit do zlateho celofanu a preda sa to samo :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit