Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je mi to docela buřt.Na pc bylo a je tolik her,že i kdyby 5 let nic nevyšlo,pořád budu mít co hrát.
  • Mart9
    První AC, které mi připadá zajímavé. Už se těším na to nezvyklé prostředí a prozkoumávání různých ostrůvků.
  • Fox and grapes?
  • A proč asi tomu tak je? Kdyby bylo PC tak finančně ziskové, jako konzole, tak to máte ve stejnou dobu na PC a ještě třeba více vylepšené.
    A tento postup neni neobvyklý, Rockstar s GTA nebo Max Payne je to samé.
  • Tak nejak nevim, ale mam zde nutkani napsat, at si to cele strci do zadele, protoze tohle me uz opravdu nezajima ...
  • korok
    To všechny konzolovky. Jeden se musí jenom smát tomuhle postupu a hlavně způsobu portování některých titulů. Podle mě by stačilo jenom změnit ovládání z gamepadu na klávesnici.
  • Veskoslav
    A přitom je AC IV vyvíjen na pc.....
  • Doufám že to zdržení bude mít nějaký význam ne jak u AC3 kdy mi to v bostonu padalo pod 30fps a to nemám problém rozjet Crysis 3 na max.
  • XorxoxTalarius
    Musim rict ze predchozi verze AC se mi vubec nelibi a tak jsem si je nekupoval, ale tohle si poridim jelikoz to vypada ze to nebude AC, ale proste piratska hra, coz si zahraji mile rad. A uprimne musim rict ze po tech "pruserech" s PC verzi Ubi her si radsi pockam, nez dostat nehratelnou slataninu.
    Takze, zaver zni "Chcete to vydat pozdeji? Nemam s tim problem, ale chci aby mi to jelo, dekuji." *5*
  • zase? vydali uz vubec nakej dil na PC zaroven s konzolema? ale co, stejne je mi to jedno, do AC bych nesel, i kdyby vyslo vcas
  • Těm co mají konzoli to nevadí.
  • hznk89
    Po minulém třetím díle a zpackané optimalizaci na PC, je mi to už taky jedno
  • Inquisitor
    No a
  • Ubisoft si s tim tradicne muze vytrit zadek, klidne se zpozdenim... *2*
  • mdkGT
    At to treba na PC nevydavaji vubec, je mi to jedno.
  • Klasika
  • a jako vždy vyjde na vánoce a stihne do konce roku sebrat ocenění hra roku *1* *1* *1* *1*
  • Čím to že mi to vůbec nevadí *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit