Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo hrál jednu hru od Ubisoftu, jako by hrál všechny.

    • Vsak preto ta 1 hra aj stoji skoro tolko, co dva A-ckove tituly inde

    • Maxianimal

      ámen bratře

  • Carnage666

    Místo toho aby i přes nižší zisk prostě nechali ty hry na Steamu, protože je tam lidi prostě kupují do svých knihoven tak dělají takový obstrukce... každopádně nechápu moc tu vlnu hejtu co se na Ubisoft teď žene. Jasně osobně taky nemam rád Ubisoft a uPlay a mam radši Steam ale i přes to tvrzení o DLC  se ty hry skrze Steam jen zapnuli a pak se zapnulo uPlay a pokud člověk má např. koupený AC Syndicate ve Steamu bez DLC ale v uPlay si nakoupil nebo claimnul zadarmo DLC tak je pořád hrát může akorát to že má to DLC nebude mít napsaný ve Steamu, nevidím problém.

    • triptich

      tak prvé správy hovorili o tom, že ubi úplne sťahuje hru zo steamu nie len pre nových zákazníkov, ale odoberie ju aj z knižníc tých, ktorí ju majú kúpenú. v tomto kontexte je ta vlna hejtu celkom pochopiteľná. ako všetci si uvedomujeme, že hry s DRM nám nepatria, kupujeme si len licenciu na hranie, ale toto je doteraz bezprecedentný krok - vziať singleplayerovú hru, ktorú som si kúpil priamo z mojej knižnice. celkom slušne to nabúrava samotné základy digitálnej distribúcie, keď si trojáčkova spoločnosť proste stiahne hru, miesto toho, aby nahodila jeden patch, ktorý hru umožní hrať ďalej, aj keď bez podpory vydavateľa/vývojára. a to vrátane tých DLC. tu sa nejedná ani tak o ich kvalitu, ako skôr o zvolený prístup.

      ak to trochu nadsadím - dnes je to nepodarený asasín, zajtra... no aj tie nešťastné lootboxy začínali podobne. prejde to jednému, druhý to zdokonalí a tretí je diablo immortal :) ten hejt si ubi plne zaslúži. takéto veci sa komunikujú jasne a zrozumiteľne.

    • MalyZeli

      No a třeba uplay je z těch ostatních manažerů to nejmenší zlo podle mě, třeba ve srovnání s EA Play nebo starší Origin, Rockstar, Battlenet, Epiccc... Kéž by neotravovali vůbec když mám hru na Steamu, ale Uplay se dal snést. Jinak taky nechápu co dělají, jestli je to kvůli spolupráci se Sony? Mně už tuším 2 roky nejde stáhnout z uplay Black Flag, skončí to na 99% a chyba, prej nějaký problém s lokalizaci podle podpory, prej je to známá chyba a pracují na opravě... To byly 2 roky a pořád nic. 


      • Tzn. si mam davat riadny bacha na moju instalaciu Black Flag, pretoze ak sa cosi stane, viac ju nenainstalujem ... no skvele 😱


        Myslim, ze s prihliadnutim k tomu, ze UBI zmenou systemu a dalsimi krokmi napr. komplet vymazalo odmeny za splnene misie v hrach - teda aj moznost ziskat body a za ne zlavu na nakup, je silna nedovera namieste.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit