Přejít na výpis diskuzí
Úcta k přírodě nebo konzumní svět? To je dilema Anno 2070
5.8.2011 | levis
20 příspěvků
-
Anno 1404 Benatky je podle me nejlepsi budovatelska strategie vsech dob. A to rikam jako clovek co zacinal na Settlers a Master of Orion. Ale z Anno 2070 mam docela obavy. Doufam, ze z toho neudelaji nejaky imbecilni eko paskvil a hlavne ze se hra nevyda cestou stupidniho zjednodusovani.
-
Investoval sem 27 tisic do noveho kompu (bez OS a monitoru) jen a jen kvuli tehle hre... mam jen trochu strach ze jsem namlsany ze 1404 a ikdyz graficky to ted bude o necem jinem a herne co se tyce napadu taky, porad bych nasel neco co na tomto dile neocenim. Dokonce si kupuju i originalni hru,prvni v zivote :D Doufam v to ze autori splni slib a opravdu budeme moci vybudovat monumentalni mesta, coz si priznejme je v ostrovnim seskupeni trochu problem. Hlavne a predevsim doufam ze zustanou zachovany principy "nekonecne hry" a systemu "questů"...tedy ze zase budou stovky ukolu ktere budeme muset ve hre splnit... zvedavy sem i na system protihracu a "valceni"...ani tak ne proto ze bych chtel bojovat,ale proste ikdyz byl boj vzdy az na poslednim miste, vzdy byl...Pokud by chybel ve 2070 vubec bych se nezlobil,protoze me to ani za mak nebavilo,ale nadruhou stranu jednotvarne staveni a uspokojovani potreb by cloveku asi taky dlouhou zabavu neprineslo... Zatim to beru tak, ze souperem by mohla byt priroda a jeji zivly... No necham se prekvapit,nicmen doufam ze me hra chytne natolik ze nepujdu pod 1000 hodin herniho casu...
-
kdyby radši ty peníze na vývoj té hry šli na dobrou věc, a místo toho rozhodovat se ve virtuálním světe jestli zelená nebo průmyslová cesta, rozhodnout toto v reálném světe a začít se konečně zajímat o tu zelenou cestu...
-
Jenom me tak napada-pokud to bude jako predchozi dil,tak bude zrejme moznost stavet ''Zelene'' i ''Prumyslove'' mesta zaroven(samozrejme kazde jinde). Kampan me stejne nikdy u tehle serie nezajimala.
-
Anno není zajíc v pytli. Série Anno je legenda. Není pro budovatele nádhernějšího pocitu než začínat s nuznou bárkou uprostřed neznámého oceánu, osídlit neznámý ostrov a zde pomalými krůčky vybudovat majestátné impérium, ať už mírumilovné, obchodní, nebo válečné. Často člověka baví jen kochat se pohledem, jak ten malý svět krásně funguje, jak ekonomika a jednotlivé výrobní řetězce produkují produkty z nichž vzniká např. něco velkého jako loďstvo atd. Prostě paráda :)
-
Tady sem psal kdysi recenzi...
http://pc.hrej.cz/recenze/anno-1404-dawn-of-discovery-2695/ -
klucí, popište mi trochu Anno. Rád bych si ho koupil, ale do zajíce nepůjdu. Je to blízko starým Settlerům nebo čemu?
-
Jsem zvědaví jestli to bude jenom nudný bipolární systém ala černobílá morálka jaká dnes ve hrách bývá, nebo jestli půjde dělat kompromisy a hledat nějaký ten zlatý řez mezi ekonomickým růstem a udržitelností.
-
Jeee sorry, ted mi to doslo. Dlouhy vedeni............... :)
-
Tak kdyz ja pan a vladce budu vest lidicky cestou zelenou, predpokladam, ze tam zadny militantni grinpisaci nebudou. Ty budou prece v industrialni ceste *3*
-
Co resite. Pokud to bude dobre jako posledni dil,tak si to jednou zahraji za zelene a jednou za prumyslniky. A pak jeste trikrat dokola:)
-
No je otázka, jestli je industriální cesta lehčí. Oni militantní grínpísáci taky dokážou zatopit *1*
-
Ja myslel strategii obecne, Total War, ze jo. Budovatelsky jasny :)
-
Jedna z nejlepsich ? To je nejlepsi serie. Vlastne ani nema zadnou konkurenci. Kolik skutecne budovatelskych strategii je? V kolika je boj az na poslednim miste?
Uz ted se tesim. Jenom doufam ze narozdil od skveleho posledniho Anno 1404 se tady dockame i recenze. -
Ja pudu cestou zelenou! Lehci cesty jsou pro sraby :)
-
Rok 2070 a ty tam budeš ještě pobíhat s křovákama *3*
-
Kvuli tyhle hre kupuju novy PC... Jedna z nejlepsich strategickych serii vubec.
-
Já bych šel průmyslovou, protože narozdíl od lidí na mě příroda kašle .)
-
Ja bych sel cestou prumyslovou a sedou:D protoze je z toho citit hodne penez
-
hmm parada tak na to se tesim ja bych sel cestou zelenou *14*