Přejít na výpis diskuzí
Účty evropských serverů League of Legends hacknuty
11.6.2012 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
Pls, kokrétně :) Ne, já dostanu cenu za autora, který za posledních devět dní napsal kolem stovky článků...;) (a už se to na něm projevuje)
-
alesi, ty snad dostanes cenu za autora s nejvetsim poctem preklepu :))).
-
Doufám, že cestou posíraj všechny ty Hackery a kravaťáky z marketingového by mohli taky přibrat :)
-
Hele stred vesmiru je v praxi vsude, takze ano on je stredem vesmiru. Pro pochopeni viz. toto video:
http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/cesta-do-cerne-diry -
To je pravda, stáhnout jim ji z prodeje, to člověka zamrzí, ale neboj se nic. Tady na vysoce postavené manažery obchodních řetězců narazíš jenom zřídka.
-
a proto nechodím na ty internety. Posílám poštovní holuby s jednotlivými packety. *3*
-
Tady se nikdo posírat nebude.
-
svět ne, jen ilumináti mě sledují
-
:-))))))
-
to je taky pěkná hovadina, když se musíme kvůli kdejaké čičovině registrovat a riskovat takové zmetky
-
Ako ?
-
aspon vite jak se citi vyvojari kdyz jim stahnete hru:)
-
Je to jasný brácho, točí se kolem tebe svět. *4*
-
Radši si dej chybu 37 kámo. *3*
-
děte někam už. to je poslední půlrok potřetí, kdy někdo hacknul službu, do který jsem se registroval doslova před chvílí. #someoneisfollowingmeconspiracy
-
to asi můžu očekávat spam v mailu co hůř jště se mi nějak dostanou a to lolko nehraju rok
-
ako... keby som vedel ake som tam mal heslo žejo... došiel mi mail a čo mám teraz akože robiť. Jedine čo spravím je, že si zmením heslo na ten mail čo mám. Ináč na to kašlem...
-
Tak doufám, že se tady zas po*erete jako u D3.;) Ale ne, tady vlastně ne, tady to není zlej Blizz.
-
No tomu se říká smůla.