Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ales.smutny
    Pls, kokrétně :) Ne, já dostanu cenu za autora, který za posledních devět dní napsal kolem stovky článků...;) (a už se to na něm projevuje)
  • Black_Hand
    alesi, ty snad dostanes cenu za autora s nejvetsim poctem preklepu :))).
  • Hanzales
    Doufám, že cestou posíraj všechny ty Hackery a kravaťáky z marketingového by mohli taky přibrat :)
  • Grifus
    Hele stred vesmiru je v praxi vsude, takze ano on je stredem vesmiru. Pro pochopeni viz. toto video:
    http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/cesta-do-cerne-diry
  • To je pravda, stáhnout jim ji z prodeje, to člověka zamrzí, ale neboj se nic. Tady na vysoce postavené manažery obchodních řetězců narazíš jenom zřídka.
  • a proto nechodím na ty internety. Posílám poštovní holuby s jednotlivými packety. *3*
  • N7N7
    Tady se nikdo posírat nebude.
  • smejki
    svět ne, jen ilumináti mě sledují
  • rami.cz
    :-))))))
  • to je taky pěkná hovadina, když se musíme kvůli kdejaké čičovině registrovat a riskovat takové zmetky
  • Ako ?
  • aspon vite jak se citi vyvojari kdyz jim stahnete hru:)
  • Je to jasný brácho, točí se kolem tebe svět. *4*
  • Radši si dej chybu 37 kámo. *3*
  • smejki
    děte někam už. to je poslední půlrok potřetí, kdy někdo hacknul službu, do který jsem se registroval doslova před chvílí. #someoneisfollowingmeconspiracy
  • to asi můžu očekávat spam v mailu co hůř jště se mi nějak dostanou a to lolko nehraju rok
  • ako... keby som vedel ake som tam mal heslo žejo... došiel mi mail a čo mám teraz akože robiť. Jedine čo spravím je, že si zmením heslo na ten mail čo mám. Ináč na to kašlem...
  • Odulin
    Tak doufám, že se tady zas po*erete jako u D3.;) Ale ne, tady vlastně ne, tady to není zlej Blizz.
  • No tomu se říká smůla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit