Přejít na výpis diskuzí
Údajný dotazník tvrdí, že se Mass Effect 4 odehrává mimo „Shepardovu“ galaxii
20.4.2015 | Aleš Smutný
40 příspěvků
-
Tak jestli se to bude odehrávat v galaxii sombrero maj moje prachy
-
zatim to vypada, jako vesmirnej assasin creed, to bych blil...
-
-
Hmm Troll :D
Ban a dík :-) -
Cože? Jaká je souvislost? Rozepiš se.
-
-
Ještě ho v tom podporuj, truhlíku *1*
-
-
No nevím v čem konkrétně ti to připomíná Assassins Creed? To mi přijde jako srovnávat koblihu a klobásu *1* V AC hraješ sám, nejsou zde zbírání zkušeností a vylepšování postavy, lezení po městě, uplně jiné časové zasazení, nesnažíš se pomstít tajné organizaci za zabití tvé rodiny.... bych mohl pokračovat dlouho *1*
-
-
popravdě mě různé blbosti, co se tam dají dělat, nezajímají. chci hlavně příběh...
-
-
Tak si pust film. Nebo přečti nějakou knihu.
-
To mě zase vylepšování hrozně baví (může za to Raptor, kterému jsem v raném věku propadl). Třeba v ME2 se mi hrozně líbilo průběžné vylepšování Normandie pomocí cizích technologií. Sakra, kupoval jsem si i modýlky lodí do osobní kajuty. A krmil jsem rybičky. ...to už je asi diagnóza.
-
-
Navidlo by mi kdyby to byl takovy mass effect inquisition kdyby tam dali více ručně dělaného obsahu a lepší příběh bez antiklimatického konce
-
Hlavně ať dají pryč to "levelování" dobra a zla kvůli jedné větě na konci hry....dost omezený a zastaralý systém, prostě ať různé jednání plodí různé následky....žádné pjůr gůd pjůr ívl
-
-
Jo, necháš jednoho hajzla žít a následek to má třeba zabití tvého nejlepšího přítele a nebo tě ten ktereho si nechal žít překvapí a pak ti někdy později například pomůže atd. a pak podle tohohle bude další a další následky.
-
-
to je neefektivni a vetsinu hracu to odradi, protoze az jim ten nejlepsi pritel chcipne tak reknou "na to se muzu vy*rat". Zajimave to bude pouze pro vetsi hrace, ne pro casualy co u toho vari spagety a jelikoz to musi zaujmout masu, tak takhle komplexni system nebude nikdy.
-
-
Já doufám, že Paragon/Renegade systém zachovají. Přináší to do hry nucený role-play a zároveň to odměňuje hráče, že si drží linii. V SW:TOR se jim docela zadařil i neutrál, takže ten by mohl fungovat i tam. A rozhodně to nebylo kvůli jedné větě. Těch vět bylo v trilogii docela hodně a samotná přerušení dialogů pomocí Paragon/Renegade akce bylo příjemné osvěžení. Navíc některé ty přerušení byly super.
-
-
Stejne to bude kravina jako DA: Inquisition. Nebo opravdu jeste nekdo veri, ze v EA Edmonton umi udelat dobrou hru? A nez nekdo zacne nehral jsi, tak nesud, tak at se podiva na kvalitu poslednich her od tohoto studia.
-
-
Ty si jsi asi vypatlanej, anebo jsi jedl vypatlané houby :D jinak by jsi věděl, že DA a Mass Effect dělalo BioWare, nikoliv tvoje zmiňované EA Edmonton, a rád bych věděl, co ti na DA vadí, moc náročná grafika? neumíš anglicky? moc náročné ovládání? jsi línej hrát dlouhodobě takto obsáhlou hru? jsi línej se probírat obsáhlým a zábavným příběhem? Tak popiš, v čem přesně ti DA vadí..
-
-
Taky se děsim, že si z DA vezmou příklad i do ME... Takže dostanem velkou obsáhlou primitivní nudnou stereotypní kupu špatně naanimovanejch s*aček...
-
-
-
Už během prvních sedmi sekund toho videa jsem řehnil, slovní spojení "great stories" a slovo "bioware" v jednom souvětí. To mě vážně dostalo.
-
Myslím že to je správné, starý vesmír umřel se sheperdem tak proč se v tom brodit... když by takhle byla nová trilogie nebo antalogie tím líp. *4*