Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Slendrian
    Stale iba FIFA alebo taketo pitchoviny, a kde je hokej na PC? kvoli NHL si konzolu kupovat nebudem. Co by som dal za hokejovu simulaciu s PhysX-om, peknou grafikou a hlavne poriadnou hratelnostou, to sa nikomu nechce urobit kvalitny hokej ktory sa dostane aj na PC?
  • Pan_Klobouk
    Tohle si skutecne mohou dovolit jen EA. Vydat oficialni hru k turnaji poradanemu v Polsku a Ukrajine... a naprosto ignorovat tymy Polska a Ukrajiny.

    Ve hre dokonce chybi i kvalifikace (v clanku o tom myslim neni zminka) coz je dalsi facka hracum. I tech 5/10 je moc, EA by meli vracet vstupne.
    • sleepless
      No, je potreba pripoment, ze chybejici licence pro radu tymu nema na triku jen EA - jako, ze by se na to vykaslala. To je trosku zcestna predstava. Byt fanda, tak asi zaklepu ocelovou tyckou spis na hlavu odpovednym lidem z lokalnich fotbalovych svazu, protoze je take jejich vina, ze za to chteli prachy, ktere by se EA nevyplatilo dat. Krasnym prikladem je chybejici CZ narodak ve FIFA 12. Prijde na svaz nove vedeni, rekne si, ze si neco vydela, nadhodi jako pozadavek totalni haluz, ktera je mimo intence naseho maleho trhu, a az kdyz vidi, ze je s tim EA posle do haje, tak si priste rekne mene...byznys je byznys. Proto CZ narodak v UEFA zase je. Akorat si svazy neuvedomujou, ze nedelanim reklamy fotbalu trati hlavne ten fotbal. Hrace to ale ve vysledku samosebou nemusi zajimat. Licence tam chybi a to je proste spatne, to zase jo.
      • Pan_Klobouk
        Souhlas. Pokud ma licence hodnotu tri velbloudu a svaz jich za ni chce deset chapu, ze ani prebohata EA se nenecha vydirat a do niceho tlacit. Nicmene nakonec je to zase jen EA, ktera je pod hrou podepsana a ktera ji inzeruje jako jedinou oficialni hru, slibuje autenticky turnaj a dalsi polo-lzi. Pokud by nenasli spolecnou rec s 3-4 svazy, kazdy by to asi pochopil. Ale polovina? To se snad jeste nestalo a IMHO to opravdu hranici s drzosti, zvlast kdyz fantasy soupisky maji i poradatelske zeme.

        Nemuseli to vydavat, ale to by nebyla EA. Mohli to hracum vratit jinak, ale ani to by asi nebyla EA. Takze polovicata licence, orezane herni mody a davaji od toho ruce pryc. Jo, to mi zni jako EA, to k ni pasuje. ;)
      • Pokud se oháním nálepkou EURO 2012, mají tam být licencované všechny týmy. Pokud se jim do toho nechtělo investovat více peněz, neměli to vůbec vydávat. Tohle je prostě vychcanost jako prase. Za 2 roky při MS tam dají licencovaný tým Azerbajdžánu a budou vydávat to za MS 2014. Tak ušetří daleko víc peněz. *11*
        • Pan_Klobouk
          Jj, vidim to podobne, viz post dole. Co je ale zvlastni, u MS takhle laxni nejsou, tam si licence hlidaji. Ale Evropa jim je ukradena, Euro pro ne neni tak zajimave.
  • Ta hra i celí fůtbal je fake , všechno je to předem domluvený vládou..... OMG ste blbci ze verite ze je to praby ....
    • Troll fail...
  • Veskoslav
    Osobně se přiznám, že naposledy jsem hrál Fifa 2004, stačilo mačkat jednu klávesu na sprint, přeběhnot celé hřiště, zmáčknout mezerník a povětšinou byl gól. Chtěl bych se zeptat, změnilo se to? Jelikož jsem hrál Fifa Street a to mě bavilo a spoluhráči a protihráči nebyli už jenom statické kužely. Tudíž jsem uvažoval nad koupí poslední Fify kvůli tomuto DLC. I když po přečtení recenze nabývám dojmu, že všechny DLC od EA ve sportu stojí za nic.
    • Pokud si dobře pamatuju, tak zrovna FIFA 2004 stála na střelách z dálky. To mě na tom hrozně štvalo, že útočník musel být superrychlík aby vůbec došel do vápna. Naopak třeba FIFA 2005 byla postavená spíš na útočnících, kdy celá hra zálohy mi přišla prostě špatně udělaná. Od té doby už udělala série obrovský krok a zpětně tyhle ročníky jsou hrozné, hlavně kvůli malé variabilitě (další jsem až do 09 nehrál, takže tam neposoudím). To co popisuješ (přeběhnutí hřiště s jedním hráčem a gol) bylo běžné spíš v těch devadesátkových, kdy tohle bylo opravdu možné i na nějtěžších obtížnostech. Od 2000 (nebo 2001? Nevím přesně) se ten systém dost změnil a už to tak jednoduché nebylo
    • Trol.diskuzni
      Oproti fifa 2004 se hratelnost změnila drasticky k lepšímu. Ale chce to pořídit gamepad (pro PC), bez něj to není úplně ono (kličky, ruční míření přihrávek či střel, ovlivnění rychlosti sprintu apod.).

      S manuálním ovládáním (čili bez pomoci počítače) je ta hra prostě skvělá...
      • Veskoslav
        Ten mám:)Jsem to dal spíše jako příklad s tou klávesnicí, elikož už nevím, čím jse sprintoval na gamepadu:-D
        • Trol.diskuzni
          No, přesprintovat hřiště a dát jen tak gól se dá, pokud máš nejnižší obtížnost a vše nastaveno na auto ( = vše ti zaměřuje komp, jak tomu bylo za dob, které ještě pamatuješ)... Už na střední obtížnost (z 5-ti) však můžeš klidně prohrát s o hodně slabším týmem, pokud nemáš pro své hráče vhodně nastavenou formaci a taktiku a nehraješ podle ní. No a s manuálním ovládáním vše dostává úplně jiný rozměr, jak už jsem psal... To už se fakt blíží reálnému pocitu z hraní fotbalu, v uvozovkách samozřejmě.
          • Manuální ovládání je to co mě přivedlo od PES k Fifě. Problém je v online hře, kde je manual hráčů hrozně málo, takže vetšinou hraju asi tak s 10 hráčema pořád dokola, což je škoda. Sem zvědavej na příští PES, který by měl přinést taky manual ovládání.
  • Koupeno, vyzkoušeno, nedoráno , smazáno.
  • hodne s recenzi souhlasim......na jednu stranu radost, ze to nebudou za plnou cenu, ale hned mi bylo jasne, ze to bude oflaknute jako to prase. Je pravdou, ze cena ME nebo MS byla vzdy vysoka na to, co nabizela.....ale celkove to bylo vzdy zivejsi a o dost lepsi hratelnost...pamatuju si na FIFU 02 a pak MS 02, v podstate uplne jinej fotbalek a MS byl ten lepsi.....ale posledni turnajove doplnky, ktere vychazely pouze na konzole byly plne vychytavek, atmosfery, stadion a hriste proste zilo.......bylo to prijemne zpestreni prichazejiciho turnaje a jako fanousek tech veci jsem byl vzdy zklaman, ze to vyslo na konzole. Konecne jsem se mohl dockat vydani na PC v novem kabate a voni to tak doprasili. U tech 600 nebo kolik to stoji je za tohle moc a lituju ty, co si kvuli tomu koupili FIFU 12. Radsi to zas meli vydat za plnou cenu a samostatne. Hold nekdo chtel za par penez rychle vydelat a nejak se to nepovedlo
  • Inquisitor
    Když už jsme u těch modů, tady jich je taky pár. Nejvíc jsem asi využil real performance optimizer který opravdu skvěle zvedne výkon.
    http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=170667
  • S těma lincencema mě pěkně nas**li!
  • No, já si raději pustím to Euro v televizi a budu sledovat opravdové zápasy. Sportovní hry (kromě aut) mě nějak nebaví ..
  • Jinak menu celkově ve fifě je otřes. Nevím jak na konzolích ale na PC mi to často bezdůvodně zamrzá, což mi ve spojení s hodinovým spoučtěním leze na nervy. Rád bych také viděl kolik hráčů v online sezóně mi hra může přidělit, protože pokoušet se 10 minut najít soupeře ve spojení se superrychlý origin prohlížečem mi zase leze na nervy. A do příštího dílu by měli hodně zapracovat na obrané hře, protože to co předvádí obránci je na přesdržku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit