-
1) Obdivuju Aleše, v kolika odvětvích je ponořený (MMA, FM, historie... atd...)
2) Neskutečně dlouhá recenze, podle mě nikdo nedočte, aniž by něco vynechal :D
3) Je tam chyba ve slově "outisder" - vyhledej pomocí CTRL + F
4) Ta hra mě strašně láká, ale bohužel je pro mě příliš drahá, MMA zatím sleduju hodně z dálky -
-
Souhlasím s prvním bodem. To je vážně obdivuhodné. Ten chlap ví snad o všem! :D
Když se mluví o sportu, přidá se. Když se mluví o literatuře, přidá se. Když se naskytne mluvit o historii - začne, a mohli bychom pokračovat.
Zajímalo by mě, kde na to bere čas, stejně jako třeba Miloš Bohoněk na ten sport a cestování - to vše proložené hrami EDIT: a rodinou samozřejmě *5* -
-
-
Komu bola táto recenzia určená? Toto bol des. Už vo FC je Aleš Smutný svojou bohorovnosťou otravný, no tu ho nikto nepresrušil. Polovica textu mi prišlo ako nejaký prepis Lets Playu. V podcastoch sa mnohokrat vracali k starým papierovým recenziám a ich nekvalite. No toto je na úrovni Riki.
-
-
Pro mě naopak vynikající recenze, dal jsem jí celou. Hru jsem původně nechtěl kupovat s tím, že jednička stačí. Recenze splnila účel a zítra jdu vyměnit za dvojku.
-
Tak on se Aleš neumí, nebo nechce vyjadřovat zkratkovitě, coz samozřejmě lidem, zvyklým na krátké články v bulvárním stylu, může být nepříjemné. Ja osobně Alešovy recenze čtu rád a ve FC když něco řekne, tak to ma hlavu a patu a není to jen výkřik do tmy.
-
Tohle jsem nečetl (hra mě nezajímá. O to by tak úplně nešlo, ale na hru, co mě nezajímá je to fakt dlouhý). Ale musím reagovat - Aleš Smutný má v LEVELu totiž (pro mě) jedny z nejlepších recenzí. Hodnota informací, obsahuje vtip a HLAVNĚ se skvěle čtou. Třeba zrovna tady šlápl vedle, to nevím. Ale co vím je, že jindy opravdu píše hodně dobře.
A ve Fight Clubu se zrovna Aleš taky vždy dobře rozkecá, když mu dají téma.
-
-
Proč maj tak velký hlavy a malí těla?
-
-
Nejsem gramatickej nacista, ale mas tam fakt osklivou hrubku ;-)
-
-
Když si představíš, že to říká, tak chybu nepoznáš. Na rozdil od tveho prispevku. *3*
-
-
No ja si to bohuzel nepredstavuju, ale ctu. Sam se nekdy hnusne preklepnu a sem pak rad kdyz me nekdo upozorni, ale ocividne sem si asi moc dovolil co ?:)
-
-
Chybí ti tam zhruba 15 diakritických znamének, 3 čárky, máš tam 2x "sem" místo "jsem", před otazníkem nemá být mezera a mezi smajlíkem a otazníkem by naopak být měla.
Není zač. -
Ano, dovolil. *3* Mně třeba víc vadí, když někdo píše bez diakritiky, než když někdo udělá hloupou chybu.
-
-
I telefon umí diakritiku. Nazdar.
-
-
Tak si oprav to sem ;)
-
-
-
-
zrejme velci myslitele *5*
-
-
Já bych radši nový Fight Night Round:)
-
Ales 8mutny *1*
-
Nikdy sem si nevsim, ze Ales vypada jako mladsi bracha Danyho Treja az ted jo!B-)
-
-
a že Hozna Olejník má Ukrajinského o něco namakanějšího bratrance Oleynika *1*
-
-
No ale to bude asi hodne vzdalenej bratranec kdyz nema ani zrzavej knir *7*
-
-
-
Myslim, ze tohle je nejlepsi titulni obrazek u clanku za poslednich... mnoho let!
-
Moc realne ty fighty teda nevypadaj *7*