-
Proč maj tak velký hlavy a malí těla?
-
-
Nejsem gramatickej nacista, ale mas tam fakt osklivou hrubku ;-)
-
-
Když si představíš, že to říká, tak chybu nepoznáš. Na rozdil od tveho prispevku. *3*
-
-
No ja si to bohuzel nepredstavuju, ale ctu. Sam se nekdy hnusne preklepnu a sem pak rad kdyz me nekdo upozorni, ale ocividne sem si asi moc dovolil co ?:)
-
-
Chybí ti tam zhruba 15 diakritických znamének, 3 čárky, máš tam 2x "sem" místo "jsem", před otazníkem nemá být mezera a mezi smajlíkem a otazníkem by naopak být měla.
Není zač. -
Ano, dovolil. *3* Mně třeba víc vadí, když někdo píše bez diakritiky, než když někdo udělá hloupou chybu.
-
-
I telefon umí diakritiku. Nazdar.
-
-
Tak si oprav to sem ;)
-
-
-
-
zrejme velci myslitele *5*
-
-
Dobrá recenze, teď už je aby to vyšlo na PC bez nutnosti Originu...Vím chci moc *7*
-
Moc realne ty fighty teda nevypadaj *7*
-
Komu bola táto recenzia určená? Toto bol des. Už vo FC je Aleš Smutný svojou bohorovnosťou otravný, no tu ho nikto nepresrušil. Polovica textu mi prišlo ako nejaký prepis Lets Playu. V podcastoch sa mnohokrat vracali k starým papierovým recenziám a ich nekvalite. No toto je na úrovni Riki.
-
-
Pro mě naopak vynikající recenze, dal jsem jí celou. Hru jsem původně nechtěl kupovat s tím, že jednička stačí. Recenze splnila účel a zítra jdu vyměnit za dvojku.
-
Tak on se Aleš neumí, nebo nechce vyjadřovat zkratkovitě, coz samozřejmě lidem, zvyklým na krátké články v bulvárním stylu, může být nepříjemné. Ja osobně Alešovy recenze čtu rád a ve FC když něco řekne, tak to ma hlavu a patu a není to jen výkřik do tmy.
-
Tohle jsem nečetl (hra mě nezajímá. O to by tak úplně nešlo, ale na hru, co mě nezajímá je to fakt dlouhý). Ale musím reagovat - Aleš Smutný má v LEVELu totiž (pro mě) jedny z nejlepších recenzí. Hodnota informací, obsahuje vtip a HLAVNĚ se skvěle čtou. Třeba zrovna tady šlápl vedle, to nevím. Ale co vím je, že jindy opravdu píše hodně dobře.
A ve Fight Clubu se zrovna Aleš taky vždy dobře rozkecá, když mu dají téma.
-
-
Obcas se podivam pod ikonku playstationske streamovaci aplikace. A krome absolutne obskurni cilovky a ji na miru sitemu obsahu (v opilosti hodne za carou potacejici se deprese, domaci "chilleni" z ruskovlajecneho obyvaku, nebo na kameru kojene nemluvne) moji stokou brodici se pozornost ziskal prave jeden z UFC zapasu.
Za A to vypadalo zatracene dobre a za B me uhranula intenzivni anatomicnost a atmosfera zapasu. To mi seplo s nejdelsi recenzi v historii GAMES.CZ a tak jsem se pro ni vratil—Diky za text uvedeni do tematu tohoto sportu. Az me pusti zizen po puzzle hrach, kterou prave hasim v TALOS PRINCIPLE (10/10—"!"), myslim, ze ochutnam i z tehle kuchyne. -
Na tohle se špatně dívá.
Důvody proč je řada bojových sportů omezená má svojí logiku. Lépe se na to čumí a někdo kdo to vidí prvně to ihned chápe. Na box se kouká dobře, protože je omezený. Jasně vidíte co se děje a jaký to má následek. Jde pouze o rány rukou a navíc omezené.
Zde? Dva lidi po sobě lezou v upnutých trenkách a pak se nějak zmlátí a konec. Nepřehledné a navíc to není "kdo je lepší bojovník" protože i tak, to je omezené. I když méně omezené jak box.
Jo, kdyby to bylo zcela bez pravidel, pak by šlo říci: Kdo je lepší bojovník. Máte zde rukavice a tedy sotva někomu vrazíte prsty do očí, sotva někomu nakopnete koule a sotva mu v páce přelomíte ruku.... Stále to je omezeno a navíc nepřehledné. Je to jen další bojový sport jako box. Nic víc.
Vždy se ukázalo kdo je lepší, když to bylo bez pravidel. Pak vyhrál ten chytřejší. -
-
kdyz nic nevis o bojovejch sportech tak o nich radsi nemluv
-
-
jde hrat i podle pravidel K1, nebo existuje nejaka podobna hra zamerena spise na K1 ?
-
Tak hru jsem si koupil. Za 1800 nejdražší moje hra. Bohužel je tam jeden problém. Pro úplného začátečníka, jako jsem já, je velmi obtížné se nějak do hry dostat a naučit se ovládání. Těch kombinací je hrozně moc, kopání, mlácení bych ještě zvládnul, ale klíčové takedowny a souboje na zemi zkrátka nedávám. :( Snad se do toho dostanu. Mám odehrané/odtrénované cca dvě hodiny.