Přejít na výpis diskuzí
Ukázka multiplayeru v Need for Speed: The Run
3.11.2011 | Aleš Smutný
13 příspěvků
-
koukám, že pokud chce člověk staré dobré nfs (žádný catch up) tak je najde v multiplayeru.
-
Musim rict ze nejdriv jsem to bral jako dalsi dil tyhle dojny kravy ktera uz nema s puvodnima nfs nic spolecnyho, ale po par trailerech mi prijde, ze to ma bliz ke starejm dilum nez kterejkoliv z tech poslednich. (az na nitra a podobny veci, ktery jak tak pozoruju se dneska musej cpat vsude)
-
-
Neboj - oni ti vydaj tvuj oblibeny dil. Pak se tu sejdeme nad kritikou a budeme zase spojeni v tom,jak je to na 3,14ču.
-
-
Super, takhle nějak vypadalo NFS kdysi. :)
-
To budou fofry ! *14*
-
Pokud budou servery zase tak poloprazdné jako na PC verzi v pripade NFS Hot Pursuit , tak je to dost smutne
-
ja si zatim porad myslim, ze na Frosbite2 by byl lepsi zazitek ze zavodu, kdyz se par lidi domluvi a strihnou si zavody v buginach v BF3 .. ale bude lepsi pockat na nejaky zabery primo z hrani .. tohle mozna pusobi hur nez to ve skutecnosti bude ..
-
K smíchu a k pláči zároveň. Mno nic, jdu oprášit U2 nebo MW, z tohohle se mi chce zvracet...
-
Ty tratě nejsou žádná výzva. Rovně rovně a si v hov.ně . Jediné proč točit volantem jsou auta na cestě ? Takový primitivní věci bych čekal v prohlížeči.Další zklamání v podání NFS.
-
mě se chtělo zvracet už i z MW...hlavně ta podvádějící AI
-
ja tam zadny frosbite 2 nevidim.