Přejít na výpis diskuzí
Ukázka z bety Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
24.8.2011 | Aleš Smutný
59 příspěvků
-
Právě jsem se dočetl, že bude destrukce prostředí! Tak to jsem opravdu zvědavý na jaké úrovni =) těším se čím dál víc...
-
Už se těším jak svojím Karskou98 probodnu komouše...
-
Za Němce I Rusy se hrálo už v COD (moh 1 multi sem nehrál), nevidím důvod, proč za ně nehrát v jakýkoliv hře. Jak bylo správně řečeno, ani Áda, ani Visarionovič po sobě nestříleli a nedobrovolně nasazení Voloďa a Helmut za to ve finále kolikrát ani nemohli.. Tohle je opravdu třeba si uvědomit a v hlavě srovnat..
-
-
Myslím, že autor to nemyslel až tak vážne *3*
-
-
kdyby tak pustili víc info o herních modech. jestli to bude jenom RO1 s novou grafikou a mapama tak je to kaput (rush před kulomety, dokud jedna strana nevyčerpá reinforcements je po deseti letech pase). Jinak chování zbraní i postav vypadá moc pěkně, na grafiku ala šulibrci BF3 se*e bílej tesák
-
-
http://www.zing.cz/preview/287/red-orchestra-heroes-of-stalingrad-stalin-vola-do-zbrane
Stačí, Koko*e? *7*
-
-
Když si tady tak řeší, kam si přiložit při míření zbraň a další realistické prvky, tak proč němci mluví anglicky?
-
-
To nejsou Němci, co mluví anglicky, ale soudruzi, kteří hulákají na celé bojiště. Přesto, ptáš-li se proč mluví prozměnu anglicky i Rusové, tak to netuším, možná je málo lidí k nadabování ruských hlášek.
-
-
ve hře jsou dva druhy mluveného slova - němčina + ruština a "anglo" ruština a němčina.. záleží co komu vyhovuje
-
-
Aha, díky za info. V tom případě je to v pohodě.
-
-
-
-
Pane bože, je to jen hra, klídně si za Němce zahraju... A to ze srdce nenávidím cokoliv co, jen s Nacismem souvisí... Je to jen hra...
-
Aleš Smutný : ja se zase moc tesim az te propichnu bajonetem na mem karsku98 rudochu.
-
-
Challenge accepted :)
-
-
... k anti-arijskému úvodu článku... jeden demagogický totalitní režim vedený magorem s knírkem napadl druhý degagogický totalitní režim vedený magorem s knírem. Oba magoři si ještě pár let před tím krásně rozplánovali, jak si rozdělí menší netotalitní státy. V čem je teda asi morálnější hrát za rusy, než za němce? Ani Hanz, ani Váňa, kteří po sobě stříleli si tu válku nevymysleli... Jen jsem doufal, že kumunisty implementovaný blud od zlých němcích a o hodných hrdiných sovětstkých osvoboditelích už dneska přežívat nebude. Sorry za OT.
-
-
Přesně tak, autor je asi komouš. A k tomu si tady pletou nacismu a fašismus... *16* Je to je hra...
-
-
Představte si, není. Byť k tomu alias může svádět :)
-
-
Já bych hlavně ten úvod bral s tou potřebnou mírou nadsázky a nadhledu :) Byť osobně dobrovolně, bez přiřazení serveru za Němce fakt hrát nechci a nebudu:) Ale to je na delší debatu.
-
-
Nechtěl jsem úplně rozvířit politickou debatu. Nadsázku beru. Sám bych asi taky za němce nehrál (já bych raději Anglány). Pokud o tuhle hru jde, rusové se bránili, když je němci napadli a páchali tam zvěrstva - v tomhle konkrétním případě jsou asi spíš "Ti dobří". Jen nemůžu zapomenout na sugestivní přednášku, kde člověk který prožil koncentrák i gulag odpověděl na otázku, co bylo horší slovy: "Hrozné bylo obojí. Když ale po vás šlape okovaná bota, tak ať alespoň není od hnoje..."
-
S chuti do toho tohle bych si opravdu rad pocetl. V cem jsou jako Rusove lepsi nez Nemci? Okupovali nas dele, zabili vic lidi a to uz vubec nemluvime o zabitem duchu naroda. O valecnych zverstvech konajicich se na obou stranach a taborech smrti doufam taky nema moc cenu diskutovat takze v cem to je?
-
-
(na delší debatu mimo internet...sorry, o tomhle jen psát je namáhavé a tak trochu marné...komunikace přes net má své výhody, ale probírání podobně náročných témat mezi ně nepatří, bohužel...)
-
-
Dokud to byla nadsazka tak mi to nijak neprislo ale ted jsem fakt zvedavy. Nerikam ze nemci byli ti dobri a rusove ti spatni. Ja proste rikam ze obe tyto zeme meli v sobe tolik zla ze mi to prijde prast jako uhod. Proto to proste nechapu a uz vubec nechapu proc za nemce nehrat. Jestli jde o to probrat to nad pivem tak proc ne :D
Ad Palver: Rusove se jen branili ale az po tom co si nejdriv s Adou rozdelili evropu. Ano samozrejme bez Rusu bychom v tuhle dobu bydleli na Sibiri a to buhvi jestli a ano osvobodili nas (po tom co se o Evropu rozdelili podruhe) ale vsechno tohle bylo vlastne pro celou vychodni Evropu katastrofou ktera nas uvrhla do sovetskych okovu ktere az tak pohodlne nebyly a kdyz jsme uz uz nachazeli zpusob jak z nich pomalu vytahnou ruku tak nas osvobodili pro jistotu jeste jednou.
-
-
-
-
Ten s knirkem vic na vychod ale prej nebyl rasista nebo antisemita, ten to proste kosil vsechno...
-
-
Jestli je k tomu pořád ještě ta čapka do TF2, tak asi kupuju. *1* ¨Je tam atmosféra, zbraně kopou, žádnej křížek a přitom nevypadá na extrémně hardcore záležitost.
Co se týče jmen nad hlavami, ne nelíbí se mi to, ale zase nebudu střílet do vlastních, což dělám často. *15* -
-
Jo to byla klasika v jedničce, někdo se pohnul, tak jí dostal. Kdo mohl tušit, že za nepřátelskou linií pobíhá můj spoluhráč *1*
-
-
Což ale přidává k realismu, ne? Jak se tady již udává, jistě to bude otázka nastavení serverů, aby si každý hráč mohl najít jeden dle svých preferencí.
-
To já zase v Forgotten Hope 2. Dycky rána puškou do spoluhráče a pak sorry do chatu. A potom zase ze strachu nestřílím ani do nepřátel. *1*
-
-
Hraje se to Forgotten Hope 2 hodne? uvazuju ted nad tim nez to vyjde.
-
-
Tak nehrál jsem tak čtvrt roku,ale vzhledem k tomu, že pořád něco nového do modu vychází(a kolik tam bylo serverů když jsem přestal), určitě. Navíc BF2 stojí pár kilek a mod je zdarma, takže určitě stojí za to.
-
-
-
-
-
bezne si trailer dvakrat nepoustim, ale u tohoto musim jeste po treti :o)... co se tyce jmen nad hlavama... me napr. vyhovuje, ze vidim jestli je pobliz kamarad bez toho aniz bych musel na nej zacilit