Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Právě jsem se dočetl, že bude destrukce prostředí! Tak to jsem opravdu zvědavý na jaké úrovni =) těším se čím dál víc...
  • http://www.zing.cz/preview/287/red-orchestra-heroes-of-stalingrad-stalin-vola-do-zbrane

Stačí, Koko*e? *7*
  • Myslím, že autor to nemyslel až tak vážne *3*
  • ales.smutny
    Představte si, není. Byť k tomu alias může svádět :)
  • Aha, díky za info. V tom případě je to v pohodě.
  • Paulcz
    ve hře jsou dva druhy mluveného slova - němčina + ruština a "anglo" ruština a němčina.. záleží co komu vyhovuje
  • Přesně tak, autor je asi komouš. A k tomu si tady pletou nacismu a fašismus... *16* Je to je hra...
  • Už se těším jak svojím Karskou98 probodnu komouše...
  • Cajk
    Za Němce I Rusy se hrálo už v COD (moh 1 multi sem nehrál), nevidím důvod, proč za ně nehrát v jakýkoliv hře. Jak bylo správně řečeno, ani Áda, ani Visarionovič po sobě nestříleli a nedobrovolně nasazení Voloďa a Helmut za to ve finále kolikrát ani nemohli.. Tohle je opravdu třeba si uvědomit a v hlavě srovnat..
  • To nejsou Němci, co mluví anglicky, ale soudruzi, kteří hulákají na celé bojiště. Přesto, ptáš-li se proč mluví prozměnu anglicky i Rusové, tak to netuším, možná je málo lidí k nadabování ruských hlášek.
  • kdyby tak pustili víc info o herních modech. jestli to bude jenom RO1 s novou grafikou a mapama tak je to kaput (rush před kulomety, dokud jedna strana nevyčerpá reinforcements je po deseti letech pase). Jinak chování zbraní i postav vypadá moc pěkně, na grafiku ala šulibrci BF3 se*e bílej tesák
  • Když si tady tak řeší, kam si přiložit při míření zbraň a další realistické prvky, tak proč němci mluví anglicky?
  • Paulcz
    oficiálně budou dva druhy serverů, v hardcore určitě takové věci nenajdeme :)
  • Pane bože, je to jen hra, klídně si za Němce zahraju... A to ze srdce nenávidím cokoliv co, jen s Nacismem souvisí... Je to jen hra...
  • drasta
    Dokud to byla nadsazka tak mi to nijak neprislo ale ted jsem fakt zvedavy. Nerikam ze nemci byli ti dobri a rusove ti spatni. Ja proste rikam ze obe tyto zeme meli v sobe tolik zla ze mi to prijde prast jako uhod. Proto to proste nechapu a uz vubec nechapu proc za nemce nehrat. Jestli jde o to probrat to nad pivem tak proc ne :D

Ad Palver: Rusove se jen branili ale az po tom co si nejdriv s Adou rozdelili evropu. Ano samozrejme bez Rusu bychom v tuhle dobu bydleli na Sibiri a to buhvi jestli a ano osvobodili nas (po tom co se o Evropu rozdelili podruhe) ale vsechno tohle bylo vlastne pro celou vychodni Evropu katastrofou ktera nas uvrhla do sovetskych okovu ktere az tak pohodlne nebyly a kdyz jsme uz uz nachazeli zpusob jak z nich pomalu vytahnou ruku tak nas osvobodili pro jistotu jeste jednou.
  • Nechtěl jsem úplně rozvířit politickou debatu. Nadsázku beru. Sám bych asi taky za němce nehrál (já bych raději Anglány). Pokud o tuhle hru jde, rusové se bránili, když je němci napadli a páchali tam zvěrstva - v tomhle konkrétním případě jsou asi spíš "Ti dobří". Jen nemůžu zapomenout na sugestivní přednášku, kde člověk který prožil koncentrák i gulag odpověděl na otázku, co bylo horší slovy: "Hrozné bylo obojí. Když ale po vás šlape okovaná bota, tak ať alespoň není od hnoje..."
  • ales.smutny
    (na delší debatu mimo internet...sorry, o tomhle jen psát je namáhavé a tak trochu marné...komunikace přes net má své výhody, ale probírání podobně náročných témat mezi ně nepatří, bohužel...)
  • S chuti do toho tohle bych si opravdu rad pocetl. V cem jsou jako Rusove lepsi nez Nemci? Okupovali nas dele, zabili vic lidi a to uz vubec nemluvime o zabitem duchu naroda. O valecnych zverstvech konajicich se na obou stranach a taborech smrti doufam taky nema moc cenu diskutovat takze v cem to je?
  • Válku bych nechtěl ani kdybych tomu rozuměl. *2*
  • ales.smutny
    Já bych hlavně ten úvod bral s tou potřebnou mírou nadsázky a nadhledu :) Byť osobně dobrovolně, bez přiřazení serveru za Němce fakt hrát nechci a nebudu:) Ale to je na delší debatu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit