Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ales.smutny
    Challenge accepted :)
  • Aleš Smutný : ja se zase moc tesim az te propichnu bajonetem na mem karsku98 rudochu.
  • opravdu nikdy si nedavas optiku az do voka :D jestli te to jenom napadlo, tak se modli aby nebyla nikdy valka :D
  • Ten s knirkem vic na vychod ale prej nebyl rasista nebo antisemita, ten to proste kosil vsechno...
  • ... k anti-arijskému úvodu článku... jeden demagogický totalitní režim vedený magorem s knírkem napadl druhý degagogický totalitní režim vedený magorem s knírem. Oba magoři si ještě pár let před tím krásně rozplánovali, jak si rozdělí menší netotalitní státy. V čem je teda asi morálnější hrát za rusy, než za němce? Ani Hanz, ani Váňa, kteří po sobě stříleli si tu válku nevymysleli... Jen jsem doufal, že kumunisty implementovaný blud od zlých němcích a o hodných hrdiných sovětstkých osvoboditelích už dneska přežívat nebude. Sorry za OT.
  • Ony tam nejsou stíhačky?! Tak to nechci!
  • Tak nehrál jsem tak čtvrt roku,ale vzhledem k tomu, že pořád něco nového do modu vychází(a kolik tam bylo serverů když jsem přestal), určitě. Navíc BF2 stojí pár kilek a mod je zdarma, takže určitě stojí za to.
  • Hraje se to Forgotten Hope 2 hodne? uvazuju ted nad tim nez to vyjde.
  • MishKonn
    Všichni, co dali mínus, si běželi předobjednat nové drsňácké brýle gunnar do MW3. *15* http://games.tiscali.cz/hardware/modern-warfare-3-prinese-licencovane-bryle-pro-hrani-56769

+1
  • lol a dostal 8 minusek, to sveci o iq osazenstva :D

mas +1, pobavilo
  • MishKonn
    Což ale přidává k realismu, ne? Jak se tady již udává, jistě to bude otázka nastavení serverů, aby si každý hráč mohl najít jeden dle svých preferencí.
  • No v dnešní době asi ano ale v druhé světové bych si asi dalekohled pušky k oku nedal, přece jen ten zpětný ráz asi nechává hezké moncli *4*
  • MishKonn
    Napsat to víc očividně než "Graphicsfield" už to fakt nejde.
  • Ona je otázka, zda by se zbraň měla přikládat k hlavě nebo naopak. Ptejte se vojenského terminologa.
  • frag.ment
    Ano predbehl si me, taky nechapu kolik lidi to nepobralo :-)
  • To já zase v Forgotten Hope 2. Dycky rána puškou do spoluhráče a pak sorry do chatu. A potom zase ze strachu nestřílím ani do nepřátel. *1*
  • To máš sice pravdu, ale proč se ten obraz při zalícení také aspoň nepohne k té zbrani, jak u ostatních? no já nevím..
  • Jo to byla klasika v jedničce, někdo se pohnul, tak jí dostal. Kdo mohl tušit, že za nepřátelskou linií pobíhá můj spoluhráč *1*
  • Pokud se nepletu, tak první rozhodně není.
  • No připadalo mi, že v traileru byly někdy jména i nad nepřáteli a někdy nad nikým, takže asi jo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit