Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tuco

Musim s tebou souhlasit. Nema smysl rikat ostatnim co maji ci nemaji psat. Napsat to samozrejme muze, ale jak rikas .. vetrny mylny. Podle mne, lepsi nejakej off topic nez polomrtva diskuze. Druha moznost je, aby to nekdo neustale monitoroval a moderoval, ale to ma svy uskali. Lidi v diskuzich sou tady celkem v pohode. 

• Inquisitor

Omlouvat dělání něčeho tím, že to dělá někdo jiný? Pak je to v pořádku? To není argument. Ale víš co dělej si co chceš. Já se nehodlám dál hádat. Konec.

• tuco

Tak urcite :)

Doted nevim jestli myslel Vagnera nebo Wagnera.

• Derp_1337

"Vágner? Nechodím pod každý článek?"

Já mluvím o TÉHLE diskuzi. O pár příspěvků výš někdo diskutuje o totálním off-topicu, ale stěžuješ si v tomhle vlákně. V tom horním ne.

Prostě se zaujatě navážíš do jedné diskuze a ignoruješ ostatní, i když jsou na tom podobně.

Nikdo tě to fakt nenutí číst. Trochu méně arogance a bezohlednosti, pane.

• Inquisitor

Nechápu o čem mluvíš. Jaký Vágner? Nechodím pod každý článek. Takže off topic je v pořádku, bavit se pod článkem o poterovi o atomovkách je ok? Dobře.

V tom bude něco jiného. To opravdu nevím na co narážíš. Trochu méně arogance a bezohlednosti pane.

• Derp_1337

Uvědomuješ si, že cca 50% všech diskuzí zabíhá do off-topic? A to platí prakticky všude a nejenom u diskuzí u her na Games.

Pokud by sis skutečně chtěl stěžovat na off-topic, tak neděláš nic jiného. Navíc by to byl zbytečný boj s větrnými mlýny. Že tě nevidím plakat u komentů výš o Vágnerovi nebo Holkách z Naší Školky?? V tom bude něco jiného.

• Inquisitor

Ne tohle je off topic, já jsem přišel na diskuzi pod článkem. Nejsem povinen se tady probírat tímhle balastem.

• Derp_1337

Pánové, nevím jestli jste si toho vědomi, ale nikdo vás nenutí číst všechny komentáře.

Nezajímá vás to? Tak to prostě přeskočte. Easy peasy.

• Inquisitor

S politikou si laskavě běžte někam do prd... děkuji

• matejhanc

Pánové, nevím jestli jste si všimli, ale tohle je diskuze o videohře.

• matejhanc

Já jako majitel ps4 jsem rád, že to na tu starší konzoli bude. Zatím vůbec neřeším jak to vypadá z traileru, to je jen marketing... Počkejme ještě chvilku, nejlépe do vydání. .)

• Beep_Beep_I_am_Jeep

Tak jak milujeme se ženou svět Harryho Pottera a jak vypadal první trailer skvěle, tak teď jsme docela zklamaní.

O grafice se nemá cenu bavit, to, co ukázali rozhodně nevypadá plynule. Chápu, hra je ve vývoji, ale ten nízký framerate z mnoha scén opravdu křičí. Budu jen doufat, že to vyladí a nedojde k downgrade grafické stránky (ten už proběhl od ukázky z trailerů).

Souboje vypadají zatím sice efektně, ale ve většině případů strašně prkenně. Stojíte na místě a mačkáte klávesy a ono to všude bouchá. Chybí v tom úplně dynamika a nějaká možnost improvizace. Osobně doufám, že těch soubojů tam bude co nejméně a ne naopak.

Prostředí Bradavic naopak vypadá výborně a opravdu se těším, až projdu místnost po místnosti, budu vařit lektvary a učit se. Ne, nechci být nejlepší čaroděj už od začátku, chci se to naučit.

Ve finále, vůbec nevíme, jak se ta hra bude hrát. V ukázkach jsme neviděli HUD. Nevím, zda cílí na mladší základnu či na tu dospělejší a jaká bude triviálnost jednotlivých úkolů. Píšou o otevřeném světě, dostanu se všude někam? Budu omezen příběhem, nebo to bude jednodušší Elden Ring? Roční období zní skvěle, ale opět, budeto ovlivněno příběhem? Nebo můžu hrát v herním světě měsíce a pomalu se bude svět měnit?

Jedno je jisté, na nové informace se opravdu těším.

P.S. Už přestaňte ty hry vyrábět na starší generace konzolí a využijte naplno ty nové. Zrovna svět HP si to zaslouží :)

• KronosDeret

jééé jééé jééé, nanana na na na na naaaa

• tuco

Vágnerova hudba jako treba Holky z nasi skolky +++ ? :)

• sugyn

Je to ukazkova situace dog eat dog. Jednu chvili nebyla dostatecne progresivni tak byla canceled vlastnima oveckama ktera leta budovala. 

• KronosDeret

Jop, ale lidský, otevřený, pokorný a laskavý až do konce. 

• KronosDeret

No to je jednoduchý, protože po publikaci už nad ním nemá kontrolu. To umění už pak existuje v milionech myslí a žije si tam po svým. A díky bohu za to, protože spousta umělců a autorů byli osobně xtra kikoti. Vágnerova hudba +++, Vágner ---. 

• dworkin

OK, tak obecně: Proč děkuješ za to, že jde oddělit dílo a jeho autora?

• Nevim jestli konzervativec, ale stárnoucí člověk a navíc nemocný byl autor Zeměplochy určitě. Ten kvalitativní sešup je tam prostě cítit, i když by možná nastal i bez stáří a nemoci. Vychrlit 40 knížek z jednoho světa je prostě overkill :D.

• Test a pohotovost není útok, to je dost rozdílná věc. Atomové bomby má pod kontrolou VŽDY a všude několik lidí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit