Přejít na výpis diskuzí
Ukázka z hraní Prey předvádí evoluci stealth akce s RPG prvky
2.12.2016 | Adam Homola
28 příspěvků
-
Včerejší Game Awards - http://thegameawards.com/
-
Již od prvního videa mě zajímá, jestli tou lepidlovou pistolí půjde polepit okno (jak ukazují akci s hrnkem) a následně ho rozmlátit tím hasákem, nebo co to je.
Doufám, že zde nebude nějaký dějový důvod proč nezabíjet, jako v Dishonored. A taky doufám, že to nebude orientováno jen na stealth, ale hezky svobodné, jak byly třeba System Shocky. -
Mně se to taky líbí, prvních pár vteřin jsem taky viděl spoustu "podobností", ale jak video ubíhalo, nakonec jsem koukám docela natěšený, ať už se to jmenuje jakkoli, hrát se to bude vypadá parádně a prostředí mi konečně zase sedí :)
-
Co se mi líbí. Není to stopedesátý klon Call of duty. Líbí se mi tmelová pistole... a hlavní hrdina má překrásné lícní kosti. Přemýšlím, proč mě neoslovila atmosféra. Chybí klaustrofobický pocit tíže vesmírného vakua. Kdo vybral za soundtrack dubstep, zastřelit. Ufouni... no vždy je tu cena útěchy za animace. Je načase skončit s kultem metropolitní sterility ve hrách, ve filmu, ve všem. *6* No, snad v budoucnu ukážou víc stealth postup a tíživou atmosféru vesmírného hororu. PS: FUCK DUBSTEP! *16*
-
co se to děje? Jaktože je dnes takovej příval novinek? Co se koná?
-
Mě to naopak připomíná system shock a bioshock. A to se mi hodně zamlouvá.
-
Smekam pred Arkane Studios. Zatim snad vsechny jejih hry byly pecky. Tohle si urcite rad zahraju.
-
Kdyby to byla cistokrevna hc fps jako treba Doom tak by to byla pecka, ale ty ujety veci ala Dishonored to kazi.