Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

    1. Kde autor vidí kraba? Ten Bio titán nepřipomíná kraba, i kdyby ho člověk sloupl z jeho skořápky:)

    2. Je divné říkat Space mariňák. Buďto Space Marine nebo Vesmírný mariňák:)

    3. Dark Angels nejsou vůbec tajemná kapitula. Je to 1. kapitula Císaře:) Tajemné kapituly jsou spíše nastupnické po Horově kacířství než prvních 20. legií.  Jenom má krapet děsivé tajemství ohledně Fallen Angels.

    • Derp_1337

      Možná to tam nevidíš, ale o (Hierophant) bio-titánech se píše, že mají chitinové brnění, což s jejich vzledem určitě evokuje vzpomínky na kraby.

      • Veskoslav

        Ano, stejně jako hmyz. Navíc samotné uspořádání Tyranidů je mnohem blíže právě hmyzí říši v podobě hlavní "královny". Tyranidi jako takoví mají inspiraci ve hmyzu a jednomu hezkému tvorovi, co má místo krve kyselinu. Proto i částečný vzhled "základních" jednotek vychází právě z Xenomorpha. 

        Ale kraba tyranidi rozhodně ničím nepřipomínají, ani bio titáni. Ani chůze, ani počet nohou, ani tvar těla, které je defacto gigantické oproti nohám. Což je přesný opak většiny modelů tyranidů. Nejblíže ke "krabům" by mohl mít vzhledově Malefactor.

        • Derp_1337

          Hele, tahle diskuze je bezpředmětná.

          Někdo napíše, že mu to připomíná nějaké zvíře. 

          A ty se začneš dohadovat, že tobě to nepřípomíná to zvíře a tudíž to nemůže být pravda, že někomu jinému to tak může připadat. To je prostě totálně stupidní argument.

    • Derp_1337

      Tvoje námitky na Dark Angels působí trochu jako hnidopišství. Kdyby Jakub použil trochu jiná slova, místo "tajemná kapitula" slova "tajnůstkářská kapitula", tak by to bylo absolutně správně. Ale byl dost blízko, takže bych to označil spíš za překlep. 😀

      • Veskoslav

        Dark Angel nejsou ani tajemná a ani tajnůstkářská kapitula, ty jsou akorát temná a hodně temná kapitula. Fakt si nelibují v tajnostech jako tajnůstkáři a jejich jediné tajemství jsou právě Padlí Andělé, co skutečně věří, co se stalo na konci Horova kacířství. Ale to je přísně střežené tajemství, které zná jenom pár vyvolených. A takovou srandu defacto najdeš u každé kapituli. Vem si Blood Ravens, tam se ani neví z čeho vlastně jsou:)

        Jinak k DA doporučuji 11. knihu z Horova kacířství.

        Pokud chceš tajemné legie ve světě Warhammeru 40K: Legion of the Damned, Alpha Legion bude mít více tajemství než zbytek loajálních kapitul dohromady a nakonec Šedí rytíři (Grey Knight) by si rovnou mohli do názvu dát Tajemství, 

        • Derp_1337

          "Dark Angel nejsou ani tajemná a ani tajnůstkářská kapitula"

          Veskoslave, celý tvůj příspěvěk je založen na tvém nesmyslném/lživém argumentu.


          Tady máš citace z W40k wiki a z W40k Lexicanum:

          "Their origins are however shrouded in mystery and secrecy..."

          "The Dark Angels are considered amongst the most powerful and secretive of the Loyalist Space Marine Chapters."

          Zkus si přeložit slova z angličtiny "mystery" , "secrecy" a "secretive". A pak ti dojde, že vskutku se s nimi pojí slova jako "tajemná" či "tajnustkářská"

          A když porovnáme důvěryhodnost informačních zdrojů: Co si myslíš, že má větší váhu? Tvoje osobní interprace lore? A nebo informace z wiki, které celá komunita akceptuje? Prostě přesťaň se dohadovat, jenom se ztrapňuješ.

        • Morraw

          Myslím, že úplně každý, kdo zná aspoň trochu DA fluff rozumí tomu, proč Jakub napsal tajemná 😀 už jen samotné “secretive chapter” napovida

      • Veskoslav

        Ano, asi jako hodinky a holinky, oboje se natahuje....

    • cms.jakub-malcharek

      Oukej...

      • Veskoslav

        Ne, tak já rád si pokecám o W40k:) Takže mě spíše zajímá i tvůj pohled:) Ale je to jako říkat třeba Space Vlk nebo Temný Angel:) 

        A ano, když člověk vidí model Bio Titána naživo (pokud ho nezabije cenovka 450 liber), tak fakt to vypadá spíše jako dítě, co by měla kudlanka, Predátor a langusta:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit