Přejít na výpis diskuzí
Ultimátní verze Dark Souls II vyjde v dubnu na PC i nových a starých konzolích
25.11.2014 | Aleš Smutný
60 příspěvků
-
Takze si to zhrnme....mam doma PS3 verziu Dark Souls krabicku s 2 kupenymi DLC. Dostanem zadarmo tuto verziu hry co vyjde toho 7.4 ako update na PS4?
-
Koupím na PS4. Dojná krá.a ? No a co ! To je DARKSOULS ! A drak v Heide tower !
-
To fakt? No boha to je svinstvo. Nie ze by mi prekazala grafika vanilla DS2, ale to uz mohli zahrnut do updatu
-
Taky bych do toho hned šel jedničku jsem prošel snad desetkrát dvojku taky tak :D.
-
no oficiálně už je to slíbený - ale kdo ví jak dlouho jim to potrvá
-
Jak to je už se Dark Souls 1 zbavil Games for Windows Live? Už maj na steamu Achivmenty který nefungujou, ale ty jsou tam už asi 14 dní
-
vyzera to tak ze update na DX11 si PC hraci budu musiet zaplatit
-
DirectX 11 existuje už pět let a člověk by čekal, že bude už v původní verzi, nemohli vymyslet lepší označení té nové verze?
-
nee zdarma dostaneš alespon ve tarých verzích(X360/PS3/SteamDX9) vsechny vylepšení, kromě nekoupených DLC a vylepšení grafiky apod. - tzn. úpravy v gameplay, bossech a novej příběh .
Grafický vylepšení apod. budou pouze v nový(XBone/PS4/SteamDX11) verzi -
Za to by som dal čokolvek.
-
super...ja vedel proc tu "osklivou" verzi na PC nehrat a pockat si na PS4 :)
-
Pokud Piranha G nevymyslí něco lepšího než Risen 3 pak věř že do roka tu bude Gothic HD *3* *1*
-
Oni budou předělávat Gothic 2 či co?
-
najlepsej arkady, ever *7*
-
Treba u Metra jsi si musel koupit novou hru.
-
Ja to chapem tak, ze novinky v podobe vylepsenej grafiky, sietoveho kodu, NPC atd budu dostupne normalne zdarma formou patchu, napr na Steame, ak vlastnis povodnu hru, takze kupovat znova to nemusis. To znamena, ze ak mas DS2 + tie 3 DLC, tak sa ti to len updatuje a budes mat to iste ako keby si si kupil tuto novu verziu. Dufam, ze sa nemylim.
Toto mala byt reakcia na comment od Mrdaka :) -
Jó, tak to já bych raději bral Demon Souls a první Dark Souls. Je to asi zvláštní, ale to by mě dokopalo k pořízení novy konzole...
-
Je docela vtipne ze nemuzu napsat slovo kr*va ale ty se muzes jmenovat Mrdák :)
-
Takze i nextgen se docka toho nejlepsiho RPG ever? *4*
-
Dojíme krávu, dojíme. Předpokládám, že nová PC verze bude za 59,99 euro, pro majitele původní za 49,99 euro.