Přejít na výpis diskuzí
Umělý penis jako zbraň hromadného ničení
1.12.2011 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
Taky jsem ke hre pristupoval s despektem, ale zkusil jsem si ji u brachy na konzoli a je to fakt super vec. Objednal jsem na PC a verim, ze ve Steelportu stravim nekolik desitek hodin. Je to sice arkada jak prase, akce je totalne "over the top" a chvilku jsem si na to musel zvykat, pac tento typ her normalne nehraji, ale clovek se u toho bavi opravdu kralovsky. A kdyz ti nesedne nejaky vtipek, tak jenom pokrcis rameny a jede se dal. Vetsine z nich jsem se ale s chuti zasmal... Doporucuji nekde vyzkouset a dat tomu treba hodinu - dve. Byla by skoda, si takovou hru nechat proklouznout mezi prsty jenom kvuli predsudkum.
-
Jo, ja som mierumilovny, zatial mam len nejakych 4539 zabiti, z toho len 680 civilistov 375 maskotov. Nic tragicke :) Dobra hra, aj ked v niecom bola dvojka lepsia.
-
Je :) Neposlušné D vypadlo...:)
-
neni to "Whored" mod? aby to znelo stejne jako Horde :).
-
tak jestli tohle tam bylo nejlepsi... chtel bych vratit penize *1*
-
článek tedy pobavil *15*
-
Nejlepší bylo v San Andreas někoho srazit na zem a dát mu robertkem přes hubu :D:D:D
-
Tak přesně tohle je hra, kterou určitě hrát nebudu:) Nevěřím totiž tomu, že dokáže vybalancovat hranici mezi šílenym humorem a trapností....
-
jojo, zenske nam zavidi :D