Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Row

    Nevi nekdo jak to maj v USA s tema zalobama s nakladama na soud atp.?

    Tady totiz plati ze podle toho jakym procentnim podilem uspejete u soudu tak se pak pocitaji naklady jak soudu, tak na zastupovani protistrany. Pokud nevyhrajete vubec, platite cele nakaldy soudu a navic v nejakem zakonem ohraniceni naklady protistrany na pravnika. Pokud uspejete castecne, tak naklady hradite z procenta kterym jste neuspeli. Tedy pri zalobe treba o milion kdyz vam soud prizna 100 000, jste z 90% neuspeli a platite tak 90% nakladu soudu i protistrany, ta naopak pak plati 10% vasich nakladu a zbytek soudu ... proto by mne zajimalo jak to maj v USA neb tam se metaj zaloby a casto o absurdni castky jak na bezicim pase...

  • mr.clayman

    Pravděpodobně to neudělal z dlouhý chvíle. Tak či onak, jak potvrdily americké soudy, o porušení svobody slova se nejedná, protože provozovatel hry je soukromý subjekt, a pokud dotyčný porušoval podmínky použití, je v moci provozovatele ho utnout.

  • clovicekO

    Vážně potřebuješ lozit do diskuze a psát hovadiny ke článku, ze kterého sis přečetl jenom nadpis? Hned v prvním odstavci:

    "jeden z moderátorů hry Runescape provozované firmou Jagex ho zamutoval. Nemohl tím pádem komunikovat s ostatními hráči prostřednictvím chatu"

  • BlackenedHalo

    ked vas niekto mutne, neznamena to, ze nemozete hovorit dalej :) :D ale to, ze vas ten dany clovek uz nechce pocuvat

  • Femt0

    Zajímalo by mě, za co konkrétně byl ten člověk umlčen.

  • zmetek jeden....bych blil.....

  • Marines

    Článek jsem dost pozorně přečetl a musím konstatovat- zase jeden, co ho živí soudní žaloby..?!

    Slovy klasika, "práce je opravdu ta poslední šanc, jak získat škváru"....

  • Hidden

    Zjevne dalsi panacek co si mysli, ze svoboda projevu znamena, ze si muze kdekoliv a kdykoliv na internetu vyblit co ho napadne a nikdo mu za to nemuze dat zaslouzeny ban/mute. Ale je dobre, ze to dotahnul az k soudu, alespon se da na tento pripad krasne odkazovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit