Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zirafcatko
    No až se holky přestanete hádat(:D),nebylo by naškodu trocha vděku :) chápu že většina z vás umí plynule AJ a to jak slovem tak písmem(popřípadě dalších 6 jazyku které jsou na výběr v menu hry(:D:D) ) Mě třeba Aj ve hrách typu CoD opravdu netrápí:)?ale třeba u hry jako je Uncharted vyloženě bodne:) Už se těším až si budu listovat draekovím(nebo jak se to jeho jméno píše:) ) deníkem:) A rád hru podpořím:) plnou koupí u nás:)
  • tak to je myslím neuvěřitelná bomba!!!!!!!!!!!!
  • Ak by bol dabing ,akurát by sa pokazili vynikajúce Sullyho hlášky typu . Hey kid, goddamnit alebo El goddamn dorado :) Bože jak ja toho Sullyho zbožnujem :)).
  • Sony ať jde po tom co dělá komunitě, a jak se snaží potápět Geohota do....
    • Geohot je hajzl a me mrzi, ze je Sony mekka a neposlala ho za mrize.
  • oin.odin
    nechcu ... dúfam že to pôjde prepnúť/nechať na eng ... teda ako viem že u1 a u2 mali prepínač jazykov v menu ale ... ale istota je guľomet povedala babka a stupila n minu
    • Spades
      si nastavis jazyk konzole a hra se ti zmeni sama - xbox to tak aspon ma
  • pry se jedna o test, zda je cesky konzolovy trh dost silny na to, aby dokazal zaplatit lokalizace, kdyz se to vyplati, mohli bychom na ttom byt v budoucnu lepe - ale nevim nevim, vetsina lidi imho kupuje ze zahrqnici za vyrazne nizsi cenu, nevim zda jim ta cestina bude stat za drazsi hru. ja asi pujdu do te zahranicni, cestinu bych ivitel ve jrach kde se hodne keca, treba v mass efectu, v akcni hre ji nepotrebuju za tu ceskou cenu
    • No kedze ja si tu jejich snahu hodne vazim, tak to samozrejme dam najavo aj tym ze to kupim tu. Proste bol by som velmi rad keby sa velke hry pre Ps3 lokalizovali pravidelne do cestiny, a preto sa zachovam tak ako to povazujem za spravne. Jasne, zaplatim mozno o nejakych 10 ecok viac, ale urcite mi to stoji za to.
    • Spades
      nevim jestli je velka kupni sila, ale warez scena je velka dost *1* *1* *1*
      • zirafcatko
        Nevím nevím,řekl bych že piratení na ps3 se nikdy pořádně nerozjede:)
        • Spades
          hunted demons forge :)
    • No já to teda kupuju tady rád podpořim to že na nás takhle myslí.
      • fallout
        No já myslím, že budou mile překvapeni. Jelikož takhle mají jedinou možnost u nás hry prodat. Jak už bylo nejedním průzkumem dokázané, hry bez lokalizace se u nás v podstatě neprodávají... *3*
  • Taky by me zajimalo, jestli bude Hunted cesky i na konzole. ale tipuju, ze nejspis bude v cesktine jen na PC.
  • Spades
    No a bude ten Hunted cesky i na konzole? Posledni co si pamatuju, ze bylo cesky byl myslim Fable 2 a GoW 2
  • xMort
    "Jenom titulky", spíš díky bohu, že jen titulky. Hra která celá leží na perfektním dabingu a vztahu mezi postavami by byla českým dabingem kvalitně zprzněná.
    • Core
      NAPROSTÝ souhlas. Dabing je přežitek a z 99% przní herní zážitek. Kde jsou časy, kdy cz titulky byly dílem hrstky nadšenců a téměř každý za ně byl vděčný. A dnes? "Jenom titulky"... ach jo.
    • MishKonn
      Já osobně to určitě koupím jinde, aby mi tu hru neprznily ani české titulky *4*
      • zirafcatko
        Já ti dal taky mínus:D
      • A takze ze "Subtitles: OFF" nepoznas troubo? :)
        • Spades
          nekteri hrajou radi s anglickyma titulkama
        • MishKonn
          Naopak, už to asi ani nepotřebuju, ale stejně už mám prostě takový zvyk nechávat je ve hrách zapnuté *4*
  • Hlavne nech su ceske titulky uz konecne u nejakej Final Fantasy...ma vyjit FF Versus XIII a FF XIII-2, tak tu by to bylo omnoho uzitecnejsi:))
    • Přesně tak. Zase ale na druhou stranu právě díky Final Fantasy VII jsem se dost naučil "herní angličtinu", když jsem s Eng/Cz slovnikem louskal téměř každou větu. Po 9ti letech mučení nemčinou musím říct : Díky Final Fantasy, díky. Za cz titulky k U3 jsem nesmírně vděčnej, ta série je prostě boží. Jak už někdo výše psal, klidně si připlatím a podpořím to, aby i do budoucna u nás vycházeli takovýhle super hry minimálně s cz titulkama.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit