Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Též si tomu mohl dát 10/10 když se nad tou recenzí tak rozplýváš!!! Stejně závěr patří MISTRŮM!! A pro mě stejně bude NAUGHTY DOG NEJLEPŠÍ STUDIO NA SVĚTĚ a to mi oane recenzente nevezmete!! Přeji hezký den!!!!!
  • MalyZeli
    Takovou dobu na tom delali, a za par hodin to bude pryc, to staaaalo za to.
  • Aha..Povim ti novinku...Celej tomb raider 2013 je, respektive snazi se byt kopirkou unchartd. Do toho mel ovsem porad daleko ;)
  • O celý jeden bod lepší než The Order: 1886. Páni... *4*
  • vím že budu za exota s rekordem mínusek, ale tak si taky napíšu názor.. tahle série se mě vůbec nedotkla, nechápu proč, ale příjde mě to jako nuda.. jestli to je vizuálem nebo často až křečovitě vyhypovanou akci.. nebo jsem proste starej..
  • Co je kolegialní na tom držet napsanou recenzi? V čem je ten smysl?

Když chcete být kolegialní tak jim pošlete svůj kód hry at mohou taky recenzovat. :)
  • Už se vážně vykašli na tu angličtinu, od tebe to zní pokaždé trapně.
  • Tilwaen
    Uncharted je další hra se sofistikovaným potiskem nosiče, stejně jako byl Bloodborne.
  • Tilwaen
    Proč by mělo Uncharted soupeřit s hrami od Nintenda?
  • MickeyMutant
    Co je platné, že máte v rukou jedinou review verzi v republice, když pan Redakce z Eurogameru byl stejně zase první... s překladem.

P.S. - Přeložil, kde nevěděl, tam domyslel, na slovosled nehleděl. Jediná původní věta celého textu na Eurogameru ovšem stojí za to: "První český verdikt nad nejočekávanější PS4 hrou roku všech dob". Zamysleme se nad ní. Že je pan Redakce zase první, to už dávno nikoho nepřekvapí, ale v obratu "nej hra roku všech dob" se v historii českého jazyka poprvé objevuje čtvrtý stupeň - takzvaný ultrasuperlativ. Zase první. Gratulace.
  • sleepless
    Melo, ale vzhledem k tomu, ze neni doposud vubec jasne, kdy to ostatni dostanou, tak jsme od toho upustili.
  • čekala se desítka jako povinná jízda ale honzo je hold prisnej recenzent
  • tohle je presne ten typ hry pri kterem nakoupit pukance, zapnout YT a užít si paradni jízdu
  • Mám všetky Uncharted na PS3 boli to parádné hry ale investoval som radšej do noveho PC čo som rád a stále nevidím prečo kupovať PS4 *4*
  • Jack1947
    9/10 to je trochu zklamání, ale asi to bude pecka no.

Co asi na to JD ten musí prskat " GAMES první český web co dostal review verzi jako vůbec PRVNÍ!"
    Prsk, prsk *1* *15* Jk ale docela by mně zajímalo asi to už twítnul a srdéčko vyplakal na svém slavném Eurogaymru.

Doufám že sem zde nekopl do vosího hnízda nebo tak, pokusd jo takto se moc omlouvám but i couldnt resist ... ...
  • A hle, otravná moucha jménem Femto přibzučela. Pověz mi pohádku o tom, jak mi strašně trhá žíly, že si to nezahraju. Jen si skočím si pro popkorn, moment. *15*
  • Gordar
    Nemělo to být z kolegiality až v pondělí? :D
  • Koupi si to asi tolik lidi, co si tam koupi DOOMa na PC za 1199,- nebo Overwatch: Origins Edition na PC za 1499,- nebo Mafia III na PC za 1299,-.
  • Předchozí tři díly mi přišly dost pitomé, ale Last of Us se mi naopak líbilo. Takže jsem zvědavý, jestli si Uncharted 4 něco z Last of Us vezme a sériového vraha Nathana sprovodí z herního světa nějak zajímavě.
  • sleepless
    Jo, momentálně máme v rukách jedinou review verzi v ČR..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit