Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drakersss
    No taky se nad tím vždy pobavím :) ale to jen v případě když to někdo říká konkrétně :) to že by Uncharted 4 měl být kandidát na hru roku neznamená že se jím stane :) ale Naughty Dog to je zaručená kvalita takže Uncharted 4 tím kandidátem určitě bude :)
  • Drakersss
    Očividně si asi nikdy nehrál ani jeden díl Uncharted :) jináč by si tohle nenapsal *7*
  • Joo, tak na tohle se vážně těším, snad se to povede.
  • Uncharted serie je skvělá, o tom žádná, ale vždy mě pobaví, když nekdo předem začne hlásat HRA ROKU apod. před vydáním, natož pak takhle brzo před vydáním.
  • nojo, drzis sipku dopredu a mackas symboly na cudlikach do rytmu QTE, to je zarucene hra roku !
  • Z tohto nech si beru deti na skolach priklad, nie z GTA. Nech sa nechaju pekne tahat za autom...
  • Drakersss
    Tak hrál jsem všechny díly a bavily mě tak moc že mám už předobjednanou tu kolekci :) a Uncharted 4 se nemohu dočkat :)
  • Colby.Sawyer
    Bude to pecka v Naughty Dog uměj.
  • MARTASLJ19
    Pecka, jasný kandidát na hru roka 2016.
  • tak špatná hra to nebude, ale zázraky bych taky nečekal, to by museli přijít s něčím jiným, než jen nastavovanou kaší
  • Určitě bude U4 znovu trhat prodejní žebříčky i vysoká čísla v recenzích, ale od trojky se začínají herní principy dost značně opakovat. Jsem i docela rád, že by to měl být poslední díl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit