-
Bra legrace, i kdyz spise trochu nuda (no,jak seto vezme) za 3,19 ponekud draha Freewareovka i kdyz jako takovy se pokus o AAA hru ktera by zdaleka, videla UNCHARTED se to i ceni napad dobry provedeni nic moc. 4-5/10.
-
-
Mám, dotaz- Jaká nuda? Vždyť de jen o první epizodu, která je celá tak trochu tutorial. A provedení mi přijde fajn.
-
-
Já myslím že i přes nějáke ty chybičky to bude dobrá hra a jako příznivec dobrodružných her se moc těším až to vyjde na pc PS: Grafika je mi úplně fuk. *7*
-
Není to čínské studio, jež proslulo hrami pro ony černé krabičky v 90. letech?
-
Ale no tak, nebuďte takový. Vždyť to vůbec nevypadá jako Uncharted...
Nebo ano?
Počkat, ano! -
Některé konzolovky mají mizerné porty, Uncharted má mizernou vykrádačku :-)
-
Prostředí vypadá z toho videa hezky, ale všechno ostatní je silně amatérský, nejvíc mě dostalo jak sebral 4 části z fontány jenž našel přímo před místem kam je vložit. Ani nevim jestli to mělo vůbec nějaký význam umístit části zpět do fontány.
-
To bude rozhodování. Koupit Uncharted 3 nebo Unearthed?
-
-
To myslíš doufám jako srandu :D
-
-
Ne asi *7*
-
-
-
Jdu zvracet :D
-
vyvojari z naughty dog se musi trhat smichy
-
-
To mozna ano. Ale urcite se pripravuje jejich pravnik ... tohle mi pripada jako jasne kopirovani, takze bych se nedivil, kdyby Naughty Dog vyrazili do soudniho boje. Byt na jejich miste, urcite bych pravni kroky udelal.
-
-
námět není autorsky chráněný
-
I kdyby skutecne meli velkou sanci spor vyhrat (jako ze by nemeli), tak by to od nich bylo dost ubohy *7*
Tomuhle se vazne snad jen pousmejou...
-
-
-
jejich pristi titul bude Honor of Duty :PPPP.
-
-
A nebo akční rpg Satan! *1*
-
-
El Diablo :D
-
-
El Pollo Diablo!
-
-
-