Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

    Zlatá slova s C2077. Ta hra ještě neměla vyjít a měli ji pořádně dopéct.

    Sice to ve výsledku byla dobrá hra, ale nikdo pouze "dobrou" hru neočekával. Všichni očekávali další perfektní hit... a to bohužel nevyšlo, proto bylo to zklamání tak velké.

  • 0011

    Já je mám tak všechny na PC ale někde jsem četl že původní verze měli zmizet ze steamu i epicu, ale já bych to na PC stejně už nehrál a na Switch to beru kvůli hybridní povaze systému, kdy než abych to hrál celou dobu v handheldu tak spíš budu střídat styly hraní. Poslední roky nemám tolik času na hraní a kdybych si nekoupil Zaklínače 3 na Switch, tak bych ho asi nikdy nedohrál a to ho mám na PC day one a dokupoval jsem i datadisky páč jsem chtěl podpořit cyberpunk 2077, který jak všichni víme měl zůstat v troubě na 200° ještě další 2 roky, přesto jsem si ho užil

  • Derp_1337

    Však jasně, když něco chceš, tak si to koupíš.

    Ale já osobně jsem nepropadl fenoménu s handheld konzolemi. Hraju na buď na PC nebo "velkých" konzolích jako PS. A všechny 3 remasterované díly jsou dodnes hratelné na PC (i když to chce třeba nějaký patch). Navíc fanouškovská komunita vydala na ty starší díly různé grafické mody, které zlepší zážitek z hraní. Proto taky necítím moc velkou potřebu utrácet přehnané peníze za nějaký remaster. Snad někdy možná až to slevní.

    Ale to je moje osobní prefence, kdo chce, ať si to koupí. Obzvlášť možnost zahrát si na handheldu může být pro některé lidi opravdu lákavá.

  • 0011

    Je mi 36, dávno si vydělávám a GTA na Switch koupím bez ohledu na cenu, protože brečením jí bohužel nesnížím a čekat x let na slevu taky nehodlám, ale počkám na krabicovku.

  • Derp_1337

    Taky s tebou souhlasím. Bohužel ale očividně nepatříme mezi mainstream.

    Mainstream tvoří převážně puberťáci, kteří si na narozeniny, vánoce či jiné svátky vyžádají od rodiče nákup GTA bez ohledu na cenu.

  • owny

    A nakonec se ještě zjistí, že je to horší remaster než ten reverse engineering re3, který si fanoušci sami vylepšili a který se snaží Take-Two tak usilovně zamést pod koberec. 😀

  • Grifus

    Jestli by ta cena byla správná, tak to by byl vrchol drzosti. Nemám problém podpořit vývojáře a studia koupí titulu hned za plnou cenu při vydání klidně, ale takovou sumu bych jim prostě nedal a dal přednost warezu...

  • sugyn

    Nic co by nedokazal vyresit jisty portal s plachetnici.

  • Inquisitor

    Slušná nenažranost, ale to jim musí dát vědět zákazníci nízkými prodeji, jinak se nic nezmění. Nemají k tomu pražádný důvod.

  • ZOLLINO

    Uz by si zasluzili trochu padnut na hubu ako EA po SWBF2 nech sa uvedomia...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit