Přejít na výpis diskuzí
Uniklé materiály o Black Ops III odhalily kooperaci v singleplayeru a parkourový pohyb
25.4.2015 | Adam Homola
38 příspěvků
-
Mohlo by to mít k tomu blízko.
-
Ten pocit snad můžeš mít i když hra nebude každý rok.
I když jaký hloupák tento pocit skutečně má *15* To musí být zoufalec. "jsem nadřazen a borec všech borců v FPS hře" -
si našiel dvoch ľudí čo aj súhlasia s tebou .. gratulujem *15*
-
Ano, ten člověk má nadmíru. Ale ne tuk. *15*
-
Promiň, ale působíš na mě jako člověk trpící obezitou.
-
V obchodě nejde o to, jak přínosný (prakticky) je pro zákazníka produkt. Jde o uspokojení, které u toho prožívá. Ego, pocit nadřazenosti, pocit že jsi cool, že máš moderní hračku, že jdeš s dobou, že jsi součástí něčeho atd.
-
Poté je možná vhodné aby to nebylo každý rok (jako sportnovní hry)
Pouze to štěpí lidi na ty k teří mají starou verzi a kteří mají novou, jako by nestačilo, že to štěpí lidi na to, že někdo má DLC a jiný nemá.
MP hra má být nějakou dobu aby to hrálo (stejnou verzi) co nejvíce lidí. Tohle je strašný. Třeba UT bylo po 3 letech...
Ale když pisálkové tohle neřeší a radí lidem kupovat a kupovat tak co čekat. Neviděl jsem v recenzi kecy proti každoročnímu sprintu této hry (přitom i to spadá do otázky, zda se hra za ty prachy (opět) vyplatí... -
Já si hlavně myslím že COD z jiné doby než z budoucnosti už ani udělat nemůžou. Jako primárně multiplayerová hra, která vychází každý rok, podobně jako sportovní hry, by měla každý rok přinést nějaké nové prvky a vylepšit loňský ročník. Kdyby měli vydat hru například z WW2, museli by asi odstranit půlku věcí, který tam poslední roky postupně přidávali (exosuity, speciální granáty, množství sci-fi perků a dalších serepeticek) a to mi přijde dost nereálný.
-
Protože blízká budoucnost nám opravdu nestačila v Black Ops 2, Ghosts a Advanced Warfare.
-
Coop nekoridový singl? Zombies jako samostatná hra? To nezní špatně.
-
Tak na todle se hodně těším, military sci-fi to je mé top. Nevím, že tu hateři pořád zvrací. Jedno CoD za rok, na to připadá asi tak milion nudných generických MOBA her, indie her, hypsterských hopsaček a podobných herních jedů.
-
lepší než nudná WW2
-
se stářím ovšem přichází i nevyhnutelně získaná zkušenost či prozření, že když někdo vydá sračku čtrnáckrát zasebou, vydá jí s velkou jistotou i po patnácté
-
Tak vzhledem k tomu, že jsou to všechno zatím čisté spekulace a o hře toho moc známo není, tak jsi důkazem, že stáří ne vždy ruku v ruce přichází spolu s moudrostí.
-
Toto a cyberpunk? Really? *7*
-
To uz jsem vazne tak stary a moudry, ze v tom vidim totalni re-re-sra*ku? :D
-
Na ten gameplay trailer se těším, třeba se Activision zbaví nálepky DEMAGOG. Cyberpunk MP střílečkou nepohrdnu, pokud bude kvalitně zpracovaná, a bude to mít hloubku. Bohužel je to asi jen zbožné přání.
-
Zase rádoby budoucnost ...nuda.