Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *6* Ani zadara.
  • Já si hlavně myslím že COD z jiné doby než z budoucnosti už ani udělat nemůžou. Jako primárně multiplayerová hra, která vychází každý rok, podobně jako sportovní hry, by měla každý rok přinést nějaké nové prvky a vylepšit loňský ročník. Kdyby měli vydat hru například z WW2, museli by asi odstranit půlku věcí, který tam poslední roky postupně přidávali (exosuity, speciální granáty, množství sci-fi perků a dalších serepeticek) a to mi přijde dost nereálný.
    • Poté je možná vhodné aby to nebylo každý rok (jako sportnovní hry)
      Pouze to štěpí lidi na ty k teří mají starou verzi a kteří mají novou, jako by nestačilo, že to štěpí lidi na to, že někdo má DLC a jiný nemá.

MP hra má být nějakou dobu aby to hrálo (stejnou verzi) co nejvíce lidí. Tohle je strašný. Třeba UT bylo po 3 letech...

Ale když pisálkové tohle neřeší a radí lidem kupovat a kupovat tak co čekat. Neviděl jsem v recenzi kecy proti každoročnímu sprintu této hry (přitom i to spadá do otázky, zda se hra za ty prachy (opět) vyplatí...
      • archie777
        V obchodě nejde o to, jak přínosný (prakticky) je pro zákazníka produkt. Jde o uspokojení, které u toho prožívá. Ego, pocit nadřazenosti, pocit že jsi cool, že máš moderní hračku, že jdeš s dobou, že jsi součástí něčeho atd.
        • Ten pocit snad můžeš mít i když hra nebude každý rok.

I když jaký hloupák tento pocit skutečně má *15* To musí být zoufalec. "jsem nadřazen a borec všech borců v FPS hře"
          • Puberťáckých hráčů s tímto egem dodnes existují hordy, za komančů by se to už všechno střílelo..
  • Jack1947
    Ježíši tak i COD už chytilo tuhle nemoc *7* nevadí, třeba to bude více "vertikálnější" ostatně už AW byl trochu náznak parkoůůru.
    • A v dalsim dile obleceme modrou plastenku s cervenym "S" a enemy budou mit techniku a netopyrsky kabatek *12*
      • Jack1947
        Já bych radši navlékl, černou uniformu s hák... no ale radši nic nechci aby se tu propagovalo. *3*
        • jj, kez bychom se vratili do 2.svetove......i kdyby s fiktivni historii ala Wolfenstein - porad by mi to bylo milejsi *13*
          Ale holt kdyz se ryzuje na poli sci-fi, tak s tim nic nenadelame.... - holt budeme pokracovat v hrani jinych her a doufat, ze dalsi dil se vrati alespon trochu ke korenum *11*
          • He7he
            Ty se vrať hlavně do školy.
  • myslel sem že homola je jeden z tech lepších redaktoru ale koukam že mu hraní her od blizzardu uz taky leze na mozek. treba jak na pul strany vysvetluje jak se hrajou hry s otevreným svetem. tohle je novinka mozna pro konzolisty, my na pc to zname už davno (far cry, crysis 1 arma atd)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit