Přejít na výpis diskuzí
Uniklé video z FIFA 12 ukazuje nové prvky
20.5.2011 | Aleš Smutný
25 příspěvků
-
Pokud tam budou ty dobre veci z minuleho dilu (zadne padani po zapase prosim!) tak si neni na co stezovat hlavne at jsou tam dobri brankari protoze na tom muze cela hra pohoret....... jinak jsem zvedav i na Evo je dobre ze si kazdy muze vybrat ten "lepsi" fotbal
-
-
Jaký padání? Stačí si stáhnout patch, od toho patche jsou...
-
-
paraaada uz tam pridaly aj simulovanie *1* kazdu minutu sa mi v hre nekdo sam hodi o zem *7*
-
ach ludia ... keby sa viete vo FIFE orientovat tak by ste si davno nasli nejaky ten patch ktory robi hru lepsiou dava do nej nove veci atd ... a to pripadne simulovanie uz je davno ... len si stiahnite Hybrid Patch ktory je najrozsiahlejsi projekt doteraz pre FIFU 11 a mate ...
-
-
Můžu se zeptat co tenhle patch dělá? Popř. kde a jakou verzi stáhnout? Dík.
-
-
Více o hybrid patchi zde: http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=164884
Jen ve zkratce, patch vylepšuje převážně hru CPU, ale také spoustu dalších gameplay záležitostí. Na to že jde o fan projekt, je to nevídaná práce, navíc neustále se vyvíjí. Osobně bych bez něj už nehrál a každý, kdo Fifu vlastní, by jej měl alespoň vyzkoušet.
-
-
-
A ten druhej song? :-DD
-
-
Dan Black - Wonder
-
Linkin Park - Blackout
-
-
Nějak mi to nejede
-
Hodne luxusni a konecne nexgen grafika.
-
-
nextgen je byla min. rok na pc ..
-
-
neznáte někdo ten první song pls ? *1*
-
Znate nazev toho prvniho songu prosim ?
-
tak uz to vim je to "Two door cinema club - i can talk"
-
-
díky moc
-
-
ja len dufam ze tam nebudu zranenia (vazne zranenia) nejak extremne caste, ako tycky vo fifa 10...
-
-
maaaan you kiddy? ty vole dit to je jedina vec co mi na fife vadi a scim porad bojuju ze tam je strasne MALA cetnost zraneni ... me se zranej max tri hraci za sezonu a to je jen jedno delsi jak mesic zbytek je treba na tyden ... proste ja nechapu proc to neudelaji jako v nhl kde si to kazdy nastavi podle sve chuti ... je to skoda
-
-
Fotbal neni hokej.... Tady maximalne hraci budou trpet na akutni akne, rozhozene ucesy a zarustajici nehty...
-
-
heh jasny no ale kdyz se chteji priblizit realite tak si vem ze proste bezne mas 3-5 zranenych hracu v sezone neustale ..
-
-
-